Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Milk Inc. - The Sun Always Shines On TV

Cover Milk Inc. - The Sun Always Shines On TV
Cover

Nummer

Jaar:2003
Label:ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/IPD
Muziek/Tekst:PŚl Waaktaar-Savoy
Producer:Filip Vandueren
Regi Penxten
Coverversie van:a-ha - The Sun Always Shines On T.V.
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/09/2003 (Positie 40)
Laatste week notering:29/11/2003 (Positie 42)
Piekpositie:5 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3339 (420 Punten)
Dance:13/09/2003 / Piek: 3 / Weken: 4
In de landen:
de  Piek: 71 / Weken: 4
nl  Piek: 82 / Weken: 2
be  Piek: 5 / Weken: 13 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Full Version4:35CloserAntler-Subway
AS 9073 / 5949912
Album
CD
06/10/2003
4:03Het beste uit Tien Om Te Zien - Winter 2003BMG
82876 589022
Compilatie
CD
19/12/2003
Radio Edit4:02Viva Club Rotation 25Warner
5050467-1789-2-2
Compilatie
CD
09/02/2004
4:03Trance Voices Volume TenUniversal
981 708-0
Compilatie
CD
10/02/2004
4:03Club Sounds Vol. 29SME
516 015 2
Compilatie
CD
23/02/2004
»» alles tonen

Milk Inc.   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In My Eyes02/01/1999218
Promise03/04/1999312
Oceans03/07/1999813
Losing Love20/11/1999216
Walk On Water22/04/2000120
Land Of The Living30/09/2000216
Livin' A Lie03/03/2001310
Never Again23/06/20011711
Wide Awake10/11/2001213
Sleepwalker18/05/2002612
Breathe Without You02/11/2002714
Time17/05/20031010
The Sun Always Shines On TV06/09/2003513
I Don't Care (Milk Inc. feat. Silvy)14/02/2004318
Whisper11/09/2004120
Blind07/05/2005510
Go To Hell15/10/2005417
Tainted Love17/06/2006715
Run09/09/2006722
No Angel23/12/20061012
Sunrise07/07/2007317
Tonight27/10/2007618
Forever21/06/2008715
Race20/09/20081819
Blackout11/07/2009121
Storm27/02/2010113
Chasing The Wind17/07/2010106
Fire12/02/201157
Shadow09/07/2011424
I'll Be There (La vache)24/09/201166
Miracle23/06/2012166
Last Night A DJ Saved My Life09/02/2013310
Sweet Child O' Mine15/06/201359
Imagination28/09/201334
Don't Say Goodbye01/11/201476
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Apocalypse Cow05/06/1999526
Land Of The Living25/11/2000268
Double Cream01/12/2001395
Closer18/10/2003119
Supersized09/09/2006359
The Best Of06/10/2007235
Forever28/06/2008135
Nomansland12/03/2011133
15 - The Very Best Of22/10/2011449
Undercover29/06/2013144
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.98 (Reviews: 43)

Oiseau
Member
*****
Cover sind für mich immer ein heikles Thema und ich achte da haargenau auf jede Kleinigkeit dem Original gegenüber und ob eine gewisse Eigenständigkeit und Kreativität vorhanden ist.
All diese Kriterien wurden für mich hier beachtet und gut in seinem Genre umgesetzt, fernab dessen ist es aber auch recht gut abgemischt und die Stimme empfinde ich auch als recht angenehm und bei weitem nicht so schlecht wie es hier teilweise den Anschein erweckt. Schon sehr gut gemacht meiner Meinung nach.

Dancefloor-Chunk
Member
*****
Die Nummer geht richtig gut ab!

Widmann1
Member
****
Ich kann's hören. Ähnlich wie diese Beds are burning-Dance Version. Auch wenn da wahrscheinlich nicht viel dazu gehört.

pwill
Member
***
Dann tanzt mal schön darauf...
Ich finde dies Cover wenig ersprießlich.

christian1980
Member
*****
Gefällt mir.

user0816
Member
****
Stimme eher schwach, handwerklich ordentlich. Für diese Art von Cover nicht schlecht.

Der Maddox
Member
*****
...schöne Dance Version des "A-ha" Klassikers...

Maylaya
Member
******

bjorn614
Member
***
Minder

ericwyns
Member
***
"The sun always shine on TV" is oorspronkelijk een nummer van de Zweedse formatie A-Ha uit het jaar 1985. In 2003 bracht Milk Inc. er een (dans)cover van uit. Werd destijds een hit in de Vlaamse Ultratop 50: dertien weken genoteerd met een piek op plaats 5. Ook terug te vinden op het Milk Inc.-album "Closer". Eerder zwakke cover, haalt zeker niet het niveau van de originele versie.

hisound
Member
****
Nicht schlecht. 4+

Reviewer70
Member
***
Geht doch

oldiefan1
Member
*****
Ein sehr gelungenes Cover

Raveland
Member
***
ganz nett

Cheetah
Member
***
Cover is nog niet zo slecht gedaan maar het orginele is veel en veel beter

Stevolution
Member
*
Dit soort mensen moeten ze verbieden om dit op plaat uit te brengen. Lusteloze klotecover van een prachtige klassieker.

S.

Patrick3
Member
******
Fijne cover van de hit van A-Ha.

White Tiger
Member
****
Goed!
Laatst gewijzigd: 06/04/2010 13:37

remember
Member
****
zumindestens nicht uninteressant.

zsczsc
Member
***
Mittelmässiges Cover.

WeePee
Member
******
Coverversion ist durchaus gelungen, aber die Gesangsqualitäten der Sängerin sind - sagen wir es freundlich - beschränkt.

Nach einigen Jahren sage ich: Scheiß auf den Gesang ..... hervorragend
Laatst gewijzigd: 18/02/2017 13:42

super50hmtv
Member
******
Persoonlijk is dit mijn favoriet van Milk Inc.. Dik 6 sterren!

tejotejo
Member
*
totaal overbodig en niets extra brengende cover

MUSICBOJ
Member
*****
Leuke plaat van "Milk inc.", dit werd hun eerste coversingle! Het werd ook opnieuw een TOP5-hit voor dit Vlaamse duo.. Nét geen 6 sterren, maar met 5 sterren zijn ze zeker ook tevreden!

mutzpunter
Member
***
Braucht keine Sau, aber hätte schlimmer rauskommen können

lumlucky
Member
****
ganz nett

90210
Member
****
gefaellt mir.

bluebird25
Member
*****
gut!!

Kanndasdennsein
Member
*****
Vergleiche Cover - Original erübrigen sich völlig.
Klasse Danceversion des Pophalbklassikers von A-ha!

Der_Nagel
Member
**
äusserst schwach...es gibt jedoch unendlich viel miesere Coverversionen aus dem Dance-/Elektroniksektor...
29/03/2008 19:49
Paperinik
Member
******
Eine wunderschöne Coverversion des Songs von a-ha. Perfekt arrangiert ist er einer der schönsten Titel von Milk Inc. Idyllisch und aufbrausend zugleich, alles in einem.

Videoclip:
http://www.youtube.com/watch?v=QvT3qN25juY

Laatst gewijzigd: 04/01/2010 23:27
13/02/2008 18:09
Adler_86
Member
*****
Sehr sehr schönes Lied von Milk Inc...eigentlich das beste nach meiner persönlichen Meinung!Super...besonders der Videoclip gefällt mir dazu!
26/01/2008 23:15
aschlietuna
Member
******
so liebe ich Milk. total supar
31/08/2007 02:20
FCB_39
Member
*
Schlechtes Cover, wie immer für so scheiss Cover ein Nagel!!
07/04/2007 16:05
begue
Member
****
Ein gutes Cover kommt aber Stimmlich nicht an A-ha heran.
27/08/2006 10:45
Pacadi
Member
*****
nett gecovert
27/08/2006 10:30
elton
Member
*
grausam
15/02/2006 16:57
Trille
Member
*
Unnötiges Cover, hat ja wohl jeder das Original.
17/06/2005 16:50
saŖy
Member
******
Mag ich totally gerne!
Linda hat eine echt schöne Stimme
20/01/2005 12:52
Sacred
Member
****
Geht so...4*, weils auf keinen Fall verhunzt ist.
20/01/2005 12:49
DaJoe
Member
*****
allerdings!
18/01/2005 21:36
÷kkel
Member
*****
Gelungene Coverversion!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.