Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fixkes - Kvraagetaan

Cover Fixkes - Kvraagetaan
Cover

Nummer

Jaar:2007
Label:EXCELSIOR
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Sam Valkenborgh
Producer:Sam Valkenborgh
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/02/2007 (Positie 2)
Laatste week notering:27/10/2007 (Positie 45)
Piekpositie:1 (16 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:36
Positie aller tijden:32 (1446 Punten)
Ultratop 1001:25
Back Catalogue Singles:07/03/2009 / Piek: 16 / Weken: 12
Ultratip Bubbling Under:10/02/2007 / Piek: 1 / Weken: 2
Vlaamse top 10:24/02/2007 / Piek: 1 / Weken: 44
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 36 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45FixkesExcelsior / V2
EXCEL96144
Album
CD
28/09/2007
3:51Ketnet Party Kids volume 7EMI
5116372
Compilatie
CD
19/11/2007
3:42Hitbox - The Very Best Of 2007 [VL]Sony BMG
88697188622
Compilatie
CD
26/11/2007
3:44Hit Club - Best Of 2007EMI
5098642
Compilatie
CD
30/11/2007
3:44Humo's Top 2007EMI
5098612
Compilatie
CD
30/11/2007
»» alles tonen

Fixkes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kvraagetaan24/02/2007136
Ongelukkig06/10/20071612
Over 't water (Fixkes + Axelle Red)22/12/200747
Lievelingsdier07/06/2008Tip: 16 
Rock-'n-roll23/01/2010Tip: 5 
Jodie Foster28/06/2014Tip: 81 
Buitenmens20/09/2014Tip: 21 
Koriander van den Turk04/07/2015Tip: 75 
Ik weet niemand17/03/2018Tip 
Hoboken15/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fixkes06/10/2007321
Superheld13/03/2010259
Weeral halfacht20/09/20141410
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.63 (Reviews: 19)

gerry1982
Member
******
Steengoed! DIt stond 16 weken nummer 1 in de Ultratop 50! Zou dit eigenlijk een record zijn in de Ultratop??? In elk geval, klasse en een echte klassieker!

bjorn614
Member
****
Heel lang in de ultratop op nummer 1

remember
Member
**
Langweilig und denoch störend in der Siesta.

sophieellisbextor
Staff
*****
Très beau morceau en dialecte anversois. J'aime !

Musicfreakeee
Member
****
gaat wel

Der_Nagel
Member
****
gemütliche Akustik-Pop-Nummer mit Rap kombiniert, in Flandern hiermit einen grossen Hit 2007 gelandet – 3.5 (knapp aufgerundet auf 4*)...

gherkin
Member
*****
Simpel liedje dat een heel dikke hit werd. Best wel mooi.
Laatst gewijzigd: 22/12/2017 17:15

golo
Member
******
klassieker! over 20 jaar nog actueel

brasil
Member
**
nein

White Tiger
Member
**
Inderdaad een grote hype rond dit nummer. Ik heb het wel op cd staan, maar ik zal er eigenlijk nooit spontaan naar gaan luisteren

otnorot
Member
****
Wat een hype ontstond er rond dit nummer.
Niks bijzonders als je 't mij vraagt al is de tekst wel ontroerend mooi en ongetwijfeld voor vele dertigers/veertigers herkenbaar.

Sacred
Member
***
naja

Ųcki
Member
****
Ruhige Entspannungsmusik - mehr aber auch nicht.....

deZJEF
Member
***
valt wel mee
06/06/2008 17:36
MUSICBOJ
Member
*
Afgezaagd..
06/01/2008 13:55
Muchana
Member
***
Ja hier staan ze dan he dé Fixkes, op 2 dan nog wel. Voor mij niet terecht want ik heb het nummer nooit écht goed gevonden.
10/09/2007 10:40
urs2222
Member
****
...danke für die Uebersetzung, snory.....ich finde den Song nicht schlecht...wenn er auch nur zu gewissen Stunden 'gefällt'....
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.