Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Wilco - You Are My Face

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Jeff Tweedy
Nels Cline
Producer:Wilco
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:38Sky Blue SkyNonesuch
7559799879
Album
CD
11/05/2007

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

rhayader
Member
*****
Wundervolle relaxte Nummer, die aber zwischendrin durch einen feinen rockigen Part überrascht.

Monkeyman
Member
*****
Kein großartiger Song, allein die Umsetzung ist mal wieder genial. Die plötzlich in die ruhige Country Atmosphäre einbrechende Gitarre gibt dem Song den letzten Kick.
17/07/2007 17:10
Homer Simpson
Member
*****
...sehr gut...
27/06/2007 13:43
remember
Member
****
erinnert stellenweise an den klassiker bobby mcgee, ist aber doch zu einschläfernd..
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.