Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Josh Groban - My Confession

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Richard Page
Producer:David Foster
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:56Closer [Special Edition]143
9362 48984-2
Album
CD
11/11/2003
4:56Closer143 / Reprise
9362-48450-2
Album
CD
01/03/2004

Josh Groban   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Symphony12/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Awake25/11/2006697
A Collection29/11/2008852
Illuminations27/11/20101001
All That Echoes09/03/20133814
Stages02/05/2015527
Bridges29/09/2018682
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

sanremo
Member
****
4+

zŁrifee
Member
*****
Schön!

alleyt1989
Member
****
Nice track he has a great voice.

southpaw
Member
****
Eine sanfte, traurige Beichte.

Southernman
Member
****
Buena.
15/05/2004 13:16
Rewer
Moderator
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.