Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Iron Maiden - The Unbeliever

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Steve Harris
Janick Gers
Producer:Steve Harris
Nigel Green
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
8:10The X-FactorEMI
7243 8 35819 2 4
Album
CD
1995

Iron Maiden   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wasted Years01/11/1986274
Can I Play With Madness14/05/1988371
Be Quick Or Be Dead23/05/1992471
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The X-Factor21/10/1995193
Best Of The Beast12/10/1996283
Virtual XI04/04/1998233
Brave New World03/06/2000127
Rock In Rio06/04/2002284
Edward The Great - The Greatest Hits19/07/2003462
Dance Of Death13/09/200345
Death On The Road03/09/2005326
A Matter Of Life And Death02/09/2006812
Somewhere Back In Time - The Best Of: 1980-198917/05/20081916
Flight 66630/05/2009346
The Final Frontier21/08/2010212
From Fear To Eternity - The Best Of 1990-201011/06/20112614
En vivo!31/03/20123910
Maiden England '8830/03/20134117
The Book Of Souls12/09/2015189
The Complete Albums Collection 1990-201527/05/2017491
The Book Of Souls: Live Chapter25/11/20172114
The Number Of The Beast05/01/20191823
Powerslave06/04/20191881
Somewhere In Time06/04/20191582
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.29 (Reviews: 7)

Werner
Member
****
Lediglich der Instrumentalteil rettet die vier. Den Gesang finde ich bei diesem Song besonders schwach.

LťFan
Member
***
lahm, langweilig = durchschnitt!

klamar
Member
***
... nach gutem Anfang wird's doch überwiegend ziemlich chaotisch ... das ist irgendwie nicht so überzeugend ... zwar nicht anspruchslos aber ... nee, gut ist besser ...

Ultimate_Phil
Member
***
Überzeugt nicht, eher unausgegoren.
17/06/2008 15:58
Nathanloup
Member
***
Eher weniger
18/03/2008 18:55
remember
Member
****
..
Laatst gewijzigd: 18/03/2008 18:55
27/06/2007 14:13
Trille
Member
***
3+, ein langer, experimenteller Abschluß des Albums, der enttäuschenste Song von The X Factor.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.