Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Natalia - I've Only Begun To Fight

Cover Natalia - I've Only Begun To Fight
CD-Single
BMG 82876 571742 (be)

Nummer

Jaar:2003
Label:ARIOLA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Jan Leyers
Michael Garvin
Producer:Steve Willaert
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Isabelle A (I've Only Begun To Fight (Live))
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/11/2003 (Positie 11)
Laatste week notering:27/03/2004 (Positie 43)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:419 (878 Punten)
Ultratop 1001:482
Back Catalogue Singles:08/04/2017 / Piek: 32 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 22 (V)

Tracks

24/10/2003
CD-Single BMG 82876 571742 (BMG) [be] / EAN 0828765717427
Toon detailsAlles beluisteren
1.I've Only Begun To Fight
  3:34
2.I've Only Begun To Fight (Instrumental)
3:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34I've Only Begun To FightBMG
82876 571742
Single
CD-Single
24/10/2003
Instrumental3:32I've Only Begun To FightBMG
82876 571742
Single
CD-Single
24/10/2003
3:31This TimeBMG
82876 573352
Album
CD
07/11/2003
3:31Het beste uit Tien Om Te Zien - Winter 2003BMG
82876 589022
Compilatie
CD
19/12/2003
3:34Hit Club 2004 Vol. 1EVA
5988532
Compilatie
CD
15/03/2004
»» alles tonen

Natalia   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You28/06/2003214
I've Only Begun To Fight01/11/2003122
Higher Than The Sun28/02/2004214
I Want You Back22/05/2004321
Risin'14/08/2004217
Fragile Not Broken04/12/20041112
Shelter12/03/2005287
Ridin' By / You Are04/06/20051216
Sisters Are Doing It For Themselves (Natalia meets The Pointer Sisters)29/10/2005220
Rid Of You20/05/2006149
Gone To Stay19/05/2007917
Glamorous / Where She Belongs (Natalia meets En Vogue)03/11/2007223
I Survived You05/04/20082611
Drop A Little12/07/2008718
All Or Nothing24/01/20091313
Heartbreaker09/05/2009481
Feeling05/09/2009362
Still With Me28/11/2009Tip: 13 
Hallelujah (Natalia & Gabriel Rios)06/02/2010114
Burning Star (Natalia meets Anastacia)25/09/2010452
1 Minute10/12/2011Tip: 8 
Angel (Lionel Richie feat. Natalia)29/09/2012323
Overdrive27/04/2013195
Boom20/07/20131013
A Girl Like Me28/09/2013Tip: 2 
Ride Like The Wind24/05/2014Tip: 5 
Downtown (Paul Michiels & Natalia)25/10/2014411
Smoking Gun22/08/2015134
You Are So Beautiful12/12/201594
In My Blood23/04/20161610
Razorblade (Natalia feat. Lara Fabian)25/06/2016Tip: 6 
Anyone Out There03/09/2016Tip: 15 
Synchronize31/12/2016Tip: 12 
Who's Lovin' You (Live)22/04/2017Tip: 44 
You've Got A Friend (Live)29/04/201795
How I Danced (Live)06/05/2017311
Sing Your Heart Out (Live)13/05/2017Tip: 40 
Teardrops (Live)20/05/2017Tip: 27 
Gratitude (Live)27/05/2017Tip: 41 
You Don't Want Me To Go (Live)03/06/2017Tip: 31 
Conqueror02/09/2017Tip: 16 
Hear That Sound26/05/2018Tip: 2 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Time15/11/2003431
Back For More04/09/2004139
Back For More + This Time11/12/2004525
Everything & More02/06/2007170
Wise Girl02/05/2009134
Best Of Natalia20/11/20101018
Overdrive04/05/2013255
In My Blood07/05/2016244
The Sound Of Me17/06/2017321
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.04 (Reviews: 26)

remy
Member
******
Ein ganz feines Liedchen! Toller Power Chorus und starke Strophen - So muss Pop sein der mich restlos begeistert

DROSSELBOY
Member
******
Fait partie de ma playlist - Maakt deel uit van mijn playlist

tommyboy
Member
******
terecht nummer 1 hit in Vlaanderen voor Natalia ... en de hits van 2004 (Higher Than The Sun, I Want You Back & Risin') zouden ook allemaal top 3 hits worden. helaas is het succes nu heel wat minder.

KVG
Member
*****
Straf nummer van Natalia!

sophieellisbextor
Staff
*****
Natalia n'a peut-être pas gagné "Idool" mais elle a tout de même quelques tubes à son actif !

AllSainter
Member
**
Gefällt mir nicht.

Patrick3
Member
******
Schitterend!

Jurgentjeuhhh
Member
******
Een 6 verdient deze song zéker!! Wel jammer dat er op Wise Girl geen zulke nummers meer staan. Maar Wise Girl is ook een super CD!

bjorn614
Member
*****
Goed

remember
Member
***
viel zu laut, viel zu überproduziert..

Cheetah
Member
******
Blijft een geweldig nummer geeft altijd veel ambiance tijdens haar optredens

Der_Nagel
Member
*****
flotte Popnummer der Belgierin Natalia Druyts (geb. 1980) aus 2003 - 4.5 (knapp aufgerundet auf 5*)...

gherkin
Member
*****
Dit is toch heel wat anders dan wat ze nu uitbrengt. Toffe popplaat.

White Tiger
Member
*****
Thaha, natalia met ballen! zeer geslaagd

Brommermuis
Member
*****
Een mooie single

radiodonna
Member
****
klein beetje beu ah worden... nu ja, heb was destijds wel een bom he

Double Trouble
Member
*****
Heerlijk over the top nummer. Eerste en wat mij betreft enige leuke hit van Natalia.

dries373
Member
******
De volle pot voor deze plaat ^^

ericwyns
Member
*****
Mijn favoriete Natalia-song uit haar album "This Time" (2003). Imponerende intro! De singel stond eind 2003/begin 2004 liefst 22 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en piekte op de eerste plaats.
Laatst gewijzigd: 24/03/2012 13:58

deZJEF
Member
*****
Goe

MUSICBOJ
Member
******
Haar grootste hit blijft nog altijd deze !! Krijgt van mij dan ook het maximum van de punten!! Chapeau, meid!

WTeditor
Member
*****
Nog steeds leuk.
13/06/2008 12:54
rj
Member
******
Haar eerste en enige nummer 1 hit tot nu toe. Hopelijk wordt Drop A Little haar tweede nummer 1.
11/01/2008 19:22
Muchana
Member
*****
Met dit nummer had ze nog een grotere hit te pakken dan met 'Without You'. Het liedje vind je terug op haar debuut album 'This Time'.
Laatst gewijzigd: 21/01/2008 17:55
14/07/2007 17:14
sanremo
Member
****
Single aus 2003
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.