Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - It's All Right With Me

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:Cole Porter
Coverversie van:Peter Cookson - It's Alright With Me
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:40Red Hot + BlueChrysalis
3 21799 1
Compilatie
LP
25/09/1990

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

remember
Member
**
mühsam, wie so oft..und das geht wirklich schon fast gar nicht mehr.
23/03/2008 21:20
southpaw
Member
***
Ich mag einiges von Tom Waits, aber das hier verursacht keine angenehmen Gefühle.
19/07/2007 19:44
Homer Simpson
Member
*****
Tom Waits recorded this song for the AIDS benefit album Red Hot + Blue, a tribute to songwriter Cole Porter.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.