Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - All The Answers

Cover Ilse DeLange - All The Answers
Cover

Nummer

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 65 / Weken: 5

Tracks

13/02/2000
CD-Single WEA 5050467178328 (Warner) / EAN 5050467178328
Toon detailsAlles beluisteren
1.All The Answers
2.All The Answers (Acoustic)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:03I'd Be YoursWarner Bros.
9362-44596-9
Single
CD-Single
20/11/1998
All The AnswersWEA
5050467178328
Single
CD-Single
13/02/2000
AcousticAll The AnswersWEA
5050467178328
Single
CD-Single
13/02/2000

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/201310110
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 4)

Topbart
Member
*****
stond oorspronkelijk op de B-kant van de single "I'd be yours" uit 1998, maar kwam begin 2004 alsnog zelf op single terecht. Werd alsnog geen hit. Vreemd, want het is een mooi nummer!!!!

hollandfan
Member
******
Waanzinnig mooie ballad!
17/09/2007 19:34
thedance
Member
******
Vielleicht bin ich etwas Sentimental, trotzdem ein wunderbarer
Sad Song
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.