Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

M-Kids - Funky Monkey

Cover M-Kids - Funky Monkey
Cover

Nummer

Jaar:2002
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Lex De Groot
Roel De Ruijter
Piet Van den Heuvel
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/02/2002 (Positie 12)
Laatste week notering:25/05/2002 (Positie 33)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:1858 (544 Punten)
Vlaamse top 10:16/02/2002 / Piek: 1 / Weken: 18
In de landen:
nl  Piek: 25 / Weken: 11
be  Piek: 4 / Weken: 15 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17Kids KlubARS
CD 740685-2
Compilatie
CD
28/06/2002
3:13Goud van hierARS
2706306
Album
CD
29/05/2009
3:13Kids Top 20 - 100 BoxARS
5319424
Compilatie
CD
05/06/2009

M-Kids   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Swingen24/03/2001414
Magniedit magniedat...23/06/2001713
Halloween06/10/200178
Een mooie droom15/12/2001206
Funky Monkey16/02/2002415
The Jungle Song!15/06/2002913
Yo! Yo! Lang leve de muziek28/09/2002218
Over & out30/11/2002179
Indianendans10/05/2003218
Poppa Joe23/08/20031010
Disco29/11/20032210
SMS07/02/2004276
Leve de vakantie!10/07/2004198
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cool!28/04/2001155
Crazy!04/05/2002128
Power!05/07/2003713
Sinterklaas viert feest (The Buzz Klub / M-Kids / Tina Bride)29/11/2003393
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.75 (Reviews: 4)

Patrick7781
Member
**
Zwakjes.

ericwyns
Member
***
Opgewekt kindernummer van M-Kids uit het jaar 2002. Scoorden er destijds een dikke hit mee in de Vlaamse Ultratop 50: vijftien weken genoteerd met een piek op plaats 4.
3+

Patrick3
Member
***
De M-Kids,té vroeg gestopt?

MUSICBOJ
Member
***
Toffe single van de M-Kids!! Ook hun dansje was super.. Alles tezamen uitgerekend komen ze toch aan een ruime 3 sterren!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.