Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nas - Nastradamus

Cover Nas - Nastradamus
Cover
Cover Nas - Nastradamus
Cover

Nummer

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 72 / Weken: 5

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
NastradamusColumbia
495312 2
Album
CD
12/1999

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World05/10/19962112
Hate Me Now24/07/1999Tip: 4 
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)04/01/2003286
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)08/02/2003Tip: 7 
In Public (Kelis feat. Nas)09/04/2005Tip: 6 
Rodeo (Lil Nas X x Nas)08/02/2020Tip: 29 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written14/09/1996369
Hip Hop Is Dead20/01/2007763
Nas (Untitled)20/09/2008891
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)29/05/2010705
Life Is Good21/07/2012447
Illmatic XX03/05/20141812
Nasir23/06/2018273
The Lost Tapes 227/07/20191251
King's Disease29/08/2020591
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

spatz-98
Member
***
bestimmt nicht

CDN: -
USA: #92, 1999

Redhawk1
Member
******
Meisterwerk
30/01/2008 07:37
Chuck_P
Member
****
völlig ok.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.