Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

QB Finest feat. Nas and Bravehearts - Oochie Wally

Cover QB Finest feat. Nas and Bravehearts - Oochie Wally
Cover

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Nasir Jones
Lamont Porter
Jabari Jones
Eugene Gray
Michael Epps
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 15

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:01Pure... Hip-HopSony
88697753082
Compilatie
CD
11/10/2010

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World05/10/19962112
Hate Me Now24/07/1999Tip: 4 
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)04/01/2003286
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)08/02/2003Tip: 7 
In Public (Kelis feat. Nas)09/04/2005Tip: 6 
Rodeo (Lil Nas X x Nas)08/02/2020Tip: 29 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written14/09/1996369
Hip Hop Is Dead20/01/2007763
Nas (Untitled)20/09/2008891
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)29/05/2010705
Life Is Good21/07/2012447
Illmatic XX03/05/20141812
Nasir23/06/2018273
The Lost Tapes 227/07/20191251
King's Disease29/08/2020591
 

Bravehearts   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

QB Finest   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 6)

drogida007
Member
***

Seelenlose Musik.

tgebele
Member
***
Na ja - hat einen etwas nervigen Refrain.

Der_Nagel
Member
***
mittelprächtiger HipHop-Track – für den nervigen Refrain mit Gestöhne abgerundet...

#26 in den Billboard Hot 100 2001, #30 im April jenes Jahres in UK...
30/01/2008 07:38
Chuck_P
Member
****
macht spass. beginnt jedoch nach einer weile ein bisschen zu nerven.
31/01/2004 21:12
Michael
Member
******
that's hot!! even though only very explicit lyrics...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.