Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Sign Of The Times

Cover Petula Clark - Sign Of The Times
7" Single
Vogue DVS 14484
Cover Petula Clark - Sign Of The Times
Cover

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Tony Hatch
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

1966
7" Single Vogue DVS 14484
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sign Of The Times
  
2.Where Did We Go Wrong
  
   
1966
7" Single PYE 7N 17071
Toon detailsAlles beluisteren
1.A Sign Of The Times
  
2.Time For Love
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
A Sign Of The TimesPYE
NPL 18141
Album
LP
1966
Sign Of The TimesVogue
DVS 14484
Single
7" Single
1966
Sign Of The TimesPYE
7N 17071
Single
7" Single
1966
3:00Greatest Hits Of Petula ClarkGNP Crescendo
GNPD 2170
Album
CD
1986
2:55Petula Clark Sings Tony HatchCastle
SELCD 537
Album
CD
1998
»» alles tonen

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 11)

rhayader
Member
****
Wieder viel Bläserpower im Arrangement, und darüberhinaus gut gesungen.

vancouver
Member
****
schön gelungen

drogida007
Member
****

In typischer Petula Clark Manier.

spatz-98
Member
*****
sehr gut

CDN: #8, 1966
USA: #11, 1966

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

southpaw
Member
****
Recht schöner flotter Oldie.

Der_Nagel
Member
****
guter, flott vorwärts gehender 60’s Poptitel, 4+…

kam 1966 auf #11 in den Billboard Hot 100, #49 im April jenes Jahres in UK…

remember
Member
****
Nett und lieb, wie meist bei ihr.

Fritz260449
Member
*****
schöner Song
10/04/2008 01:08
Bette Davis Eye
Member
*****
Locker-Flockiger 60's Pop mit Ohrwurm-Appeal. Erstklassig von Petula gesungen!
12/03/2006 21:46
goodold70
Member
*****
Unter satter Inanspruchnahme des den Hintergrundteppich ausbreitenden Orchesters performt der britische Superstar der 60er-Jahre diese durch engagierte Lockerflockigkeit auffallende Midtemponummer. Wie nahezu alle Tony Hatch-Songs ist die Verballeistung auch im vorliegenden Fall vernachlässigbar. Angesichts des peppigen Gutelauneeffekts, welcher sich der Zuhörerschaft bietet, darf meines Erachtens über dieses Faktum grosszügig hinweggesehen werde.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.