Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Where Did We Go Wrong

Nummer

Jaar:1966
Muziek/Tekst:Tony Hatch
Petula Clark
Producer:Tony Hatch
Geluidsfragment:
Gecoverd door:James Darren
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
A Sign Of The TimesPYE
NPL 18141
Album
LP
1966
Sign Of The TimesVogue
DVS 14484
Single
7" Single
1966
3:05Downtown - The CollectionSpectrum / UMC
SPEC2074
Album
CD
02/08/2011

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

staetz
Musikdatenbank
***
Dieser von trötigen Bläsern getragene Easy-Listening-Walzer aus der Feder von Tony Hatch ist im Grenzbereich zwischen 3 und 4 einzuordnen. Die Machart des nicht ohne Grund im Schatten stehenden Werks ist als schleppend und widerstehlich zu charakterisieren. Bei genauem Hinsehen sagt mir das Liedchen zu wenig zu, um eine genügende Wertungsziffer dafür locker zu machen, weshalb ich streng und relativ stark abrunde (nicht zuletzt aufgrund des ambitionslosen Fadeouts).
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.