Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Aerosmith - Shela

Cover Aerosmith - Shela
7" Single
Geffen 7-28814 (us)

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Steven Tyler
Brad Whitford
Producer:Ted Templeman
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

11/1985
7" Single Geffen 7-28814 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shela (Edit)
  3:47
2.Gypsy Boots
  4:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:32Done With MirrorsGeffen
924 091-1
Album
LP
09/11/1985
Edit3:47ShelaGeffen
7-28814
Single
7" Single
11/1985
4:25x4CD: 4 Original AlbumsGeffen
06007 5328798
Album
CD
24/09/2010

Aerosmith   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love In An Elevator14/10/1989285
Livin' On The Edge17/04/1993472
Cryin'20/11/1993814
Amazing12/02/1994338
Blind Man10/12/1994381
I Don't Want To Miss A Thing29/08/1998323
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nine Lives29/03/1997119
A Little South Of Sanity31/10/1998342
Just Push Play24/03/2001353
Music From Another Dimension!10/11/2012674
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Werner
Member
****
Durchschnittliche vier.

drogida007
Member
****

****
06/08/2007 13:56
Heinz-Harald
Member
*****
Nein, das ist keine Kitsch-Ballade mit einem Frauen-Namen als Titel, sondern eine recht anständige Rock-Nummer. Vom ´85er Album "Done With Mirrors".
Knappe 5* auch hier.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.