Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Romeo Is Bleeding

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:50Blue ValentineAsylum
6E-162
Album
LP
1978
5:00Romeo Bleeding - Live From AustinImmortal
0037078IMA
Album
CD
20/02/2009

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Dino-Canarias
Member
*****
Ha, ha, hey man....wie so oft bei ihm, irgendwo zwischen
Genie und Wahnsinn anzusiedeln, für mich aber auch
deutlich näher beim Genie hier!

Ganz knappe 5.

(4.75)

Stallone
Member
*
Total krank und arrogant, ich nenns widerlich
18/08/2007 12:53
remember
Member
*****
Geiler, dreckiger Blues..für mich in den Wait'schen Top-10.
Laatst gewijzigd: 16/08/2012 17:02
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.