Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

2 Fabiola feat. Medusa - New Years Day

Cover 2 Fabiola feat. Medusa - New Years Day
Cover

Nummer

Jaar:1999
Label:ATMOZ/ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/IMPORT PARTNERS
Muziek/Tekst:U2
Coverversie van:U2 - New Year's Day
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/11/1999 (Positie 49)
Laatste week notering:01/01/2000 (Positie 48)
Piekpositie:12 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:6156 (235 Punten)
Dance:23/10/1999 / Piek: 9 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 12 / Weken: 9 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2000 Radio Mix3:30Christmas 2000Antler-Subway
AS 5815 / 5244462
Compilatie
CD
13/12/1999

2 Fabiola   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lift U Up23/03/1996124
I'm On Fire06/07/1996214
Universal Love16/11/19961910
Freak Out15/02/1997216
Magic Flight31/05/1997317
Flashback28/03/1998312
Sisters And Brothers03/10/1998176
Feel The Vibe19/12/1998258
New Years Day (2 Fabiola feat. Medusa)06/11/1999129
Summer In Space (2 Fabiola feat. Medusa)06/05/2000284
Straight 2 The Top / Play This Song 2 (2 Fabiola feat. Katie Michaelson)15/09/2007303
Blow Me Away / We Love The 90's19/07/2008335
Lift U Up 200911/04/2009Tip: 15 
Push It Up31/07/2010Tip: 20 
She's After My Piano (2 Fabiola feat. Loredana)15/03/2014618
One Night In Dubai (2 Fabiola feat. Loredana)13/09/2014251
Beautiful (2 Fabiola feat. Loredana)31/01/2015323
Rock It (2 Fabiola feat. Loredana)06/06/2015Tip: 71 
Doctor Disco (2 Fabiola feat. Loredana)18/07/2015Tip: 18 
Me & U (2 Fabiola feat. Loredana)09/04/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tyfoon23/11/1996544
Androgyne14/11/19982713
Evolution19/11/2016675
 

Evi Goffin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miss You (Fiocco feat. Medusa)20/02/19991410
New Years Day (2 Fabiola feat. Medusa)06/11/1999129
Summer In Space (2 Fabiola feat. Medusa)06/05/2000284
Kus me27/12/2014Tip: 22 
Herboren27/06/2015Tip: 79 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

Der_Nagel
Member
***
2.75 für diese Dance-Trance-Version des U2-Titels…

Oiseau
Member
*****
Überzeugt mich ebenfalls, ein doch rundum gelungens Cover mit schönen Sounds und guten Vocals. Später war "Medusa" übrigens die Sängerin bei Lasgo. 4.5 aufgerundet.

Der Maddox
Member
*****
Interessante Cover Version des U2 Klassikers.

DanceBoy28
Member
****
Iets rustiger, maar zeker zo goed. Mooie vocalen van zangeres Medusa. 4 punten!

ericwyns
Member
**
Danscover van de wereldhit van U2. 2 Fabiola maakte destijds goede danshits, maar dit is te hoog gegrepen! Stonden uiteindelijk nog negen weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 (eind 1999 - begin 2000).
06/01/2008 19:32
Sacred
Member
*****
Ein sehr feines Cover!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.