Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

2 Fabiola feat. Medusa - Summer In Space

Cover 2 Fabiola feat. Medusa - Summer In Space
Cover

Nummer

Jaar:2000
Label:ATMOZ/ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/IMPORT PARTNERS
Muziek/Tekst:Andres Romero
Pat Krimson
Producer:Andres Romero
Pat Krimson
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/05/2000 (Positie 28)
Laatste week notering:27/05/2000 (Positie 39)
Piekpositie:28 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:10480 (66 Punten)
Dance:29/04/2000 / Piek: 10 / Weken: 3
Ultratip Bubbling Under:29/04/2000 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 28 / Weken: 4 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35Best Dance 2000 Vol. 2EVA
7243 527293 2
Compilatie
CD
02/06/2000
3:36Best Of - For The Bigga And BoldaMilkshake / 2Brains
2BR-201103-5
Album
CD
20/07/2012

2 Fabiola   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lift U Up23/03/1996124
I'm On Fire06/07/1996214
Universal Love16/11/19961910
Freak Out15/02/1997216
Magic Flight31/05/1997317
Flashback28/03/1998312
Sisters And Brothers03/10/1998176
Feel The Vibe19/12/1998258
New Years Day (2 Fabiola feat. Medusa)06/11/1999129
Summer In Space (2 Fabiola feat. Medusa)06/05/2000284
Straight 2 The Top / Play This Song 2 (2 Fabiola feat. Katie Michaelson)15/09/2007303
Blow Me Away / We Love The 90's19/07/2008335
Lift U Up 200911/04/2009Tip: 15 
Push It Up31/07/2010Tip: 20 
She's After My Piano (2 Fabiola feat. Loredana)15/03/2014618
One Night In Dubai (2 Fabiola feat. Loredana)13/09/2014251
Beautiful (2 Fabiola feat. Loredana)31/01/2015323
Rock It (2 Fabiola feat. Loredana)06/06/2015Tip: 71 
Doctor Disco (2 Fabiola feat. Loredana)18/07/2015Tip: 18 
Me & U (2 Fabiola feat. Loredana)09/04/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tyfoon23/11/1996544
Androgyne14/11/19982713
Evolution19/11/2016675
 

Evi Goffin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miss You (Fiocco feat. Medusa)20/02/19991410
New Years Day (2 Fabiola feat. Medusa)06/11/1999129
Summer In Space (2 Fabiola feat. Medusa)06/05/2000284
Kus me27/12/2014Tip: 22 
Herboren27/06/2015Tip: 79 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 6)

Der_Nagel
Member
***
3* für vorliegenden Trance-Track der Belgier (20.000 Miles Away Mix)…

Oiseau
Member
***
Trance Track aus dem Jahr 2000. Vocals von Evi Goffin (Medusa), später beim Projekt Lasgo. Kein Kracher, Bereich 3+

ericwyns
Member
***
Hitje voor Pat Krimson en co in het jaar 2000. De track stond destijds vier weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en bereikte de 28ste plaats als hoogste notering.
3+

DanceBoy28
Member
****
Ook al was het geen top 10 hit meer, voor mij 4 sterren. Heerlijke plaat van 2 Fabiola ft. Medusa uit de zomer van 2000. Helaas was dit de (voorlopig) laatste release. Na 2000 viel er een stilte van maar liefst 7 jaar. Medusa was tussen 2001 en 2006 frontvrouw van het zeer succesvolle Lasgo (Evi).

Beastmaster
Member
***
hochgradig elektronisches Machwerk, noch im Rahmen 3+
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.