Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Leki feat. BabyBang & M.I.S.T.A. - Sitting In My Car

Cover Leki feat. BabyBang & M.I.S.T.A. - Sitting In My Car
Cover

Nummer

Jaar:2006
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Karoline Kamosi
BC [BE]
Producer:BC aka Lunaman
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/11/2006 (Positie 38)
Laatste week notering:11/11/2006 (Positie 40)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:12556 (24 Punten)
Ultratip Bubbling Under:30/09/2006 / Piek: 1 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 38 / Weken: 2 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58Warrior GirlMostiko
22 214 742
Album
CD
05/12/2005
Housetrap Rmx3:21Belgian Dance Classix Top 100Mostiko
22 22444-2
Compilatie
CD
18/02/2008
Housetrap Remix4:19Best Of Belgian Dance Classix 2CNR
22 24803-2
Compilatie
CD
03/10/2014

Leki   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out28/02/2004914
Crazy31/07/2004169
Latin Lover18/12/2004377
Throw 'm Up (Raw Jawz feat. Leki)12/03/2005318
Spread My Wings26/11/20052110
One Love (Ali feat. Leki)04/02/2006217
Sitting In My Car (Leki feat. BabyBang & M.I.S.T.A.)04/11/2006382
Over The Rainbow29/03/20081015
Baby (Leki feat. Nile Rodgers)16/08/2008Tip: 7 
They Don't Know04/10/2008Tip: 20 
Love Me Another Day (Leki & The Sweet Mints)04/04/2009275
Elvis (Leki & The Sweet Mints)04/07/2009Tip: 9 
Get Over02/06/2012Tip: 40 
Le Congo07/12/2013Tip: 69 
Sinterklaas die goeie heer (Leki, Cathťrine en Anja (De Madammen))06/12/2014Tip: 85 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out07/08/2004288
Warrior Girl17/12/20053614
Multiplicity05/07/2008584
 

M.I.S.T.A.   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sitting In My Car (Leki feat. BabyBang & M.I.S.T.A.)04/11/2006382
 

BabyBang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sitting In My Car (Leki feat. BabyBang & M.I.S.T.A.)04/11/2006382
Live Loud (Gavin Francis feat. Makasi & Babybang)11/04/2015Tip: 76 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
***
Pop Rap-Nummer, bei welcher für mich überdies etwas Reggae durchschimmert – mittelmässig – abgerundete 3.5…

MUSICBOJ
Member
***
Niet slécht, maar zoals mijn voorganger al schreef.. Géén hoogvlieger.. Toch nog goed voor die 3 sterren!

Muchana
Member
***
Ook al geen hitje. Hoefde hiermee ook niet echt vond ik.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.