Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nailpin - Movin' On

Nummer

Jaar:2004
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Nailpin
Producer:Oscar Holleman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/05/2004 (Positie 45)
Laatste week notering:22/05/2004 (Positie 45)
Piekpositie:45 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:14020 (6 Punten)
Ultratip Bubbling Under:15/05/2004 / Piek: 16 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 45 / Weken: 1 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:44De Afrekening 34SMM
5179352
Compilatie
CD
06/09/2004

Nailpin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Movin' On22/05/2004451
They Don't Know24/02/2007610
This Coma22/09/2007Tip: 19 
The Ending26/04/2008Tip: 20 
It's Allright09/08/2008Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
12 To Go29/05/2004483
White Lies & Butterflies06/05/20064015
III26/04/2008263
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
****
belgischer Punkrock, aus dem 2004er Album 12 To Go – mitten im Song gibt es ein "Fuck You" zu hören – aufgerundete 3.5…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.