Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

X-Session - On And On

Cover X-Session - On And On
Cover

Nummer

Jaar:1999
Label:L&T
Distributeur:L&T
Muziek/Tekst:Gene Thomas
Wim Claes
Marc Cortens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/05/1999 (Positie 38)
Laatste week notering:18/09/1999 (Positie 40)
Piekpositie:13 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:2065 (521 Punten)
Back Catalogue Singles:07/04/2018 / Piek: 23 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:24/04/1999 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 13 / Weken: 18 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27By MeCNR / Arcade
2102885
Album
CD
15/10/1999
DA Flip Mix5:36By MeCNR / Arcade
2102885
Album
CD
15/10/1999
3:277Capitol
5802152
Album
CD
15/11/2002
Da Flip Mix5:407Capitol
5802152
Album
CD
15/11/2002
3:29Het beste uit 10 jaar Pennenzakkenrock - Pennenzakkenrock 2004ARS
588071-7
Compilatie
CD
02/07/2004
»» alles tonen

X-Session   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bang Bang12/10/19961917
To The Sky12/04/19972416
Say Yeah20/12/19971712
Pump It23/05/1998427
The Sound12/09/1998446
Baby It's You30/01/1999461
On And On22/05/19991318
Hot Shot25/09/19991411
Welcome To My World12/02/20001513
Boogieman08/07/2000316
Number 111/11/20002410
Destiny24/02/20011612
All Day, All Night30/06/2001355
Get Your Rox Off29/06/20022711
Evil Supastars30/11/2002375
Automatic11/12/2010Tip: 28 
Come Together30/07/2011Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
By Me23/10/1999177
Back To Basics21/04/2001110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.18 (Reviews: 11)

gherkin
Member
****
Kan dit best nog wel smaken.

Sabrinahk
Member
******
Super nummer.

KVG
Member
****
Aanstekelijke dansplaat van X-Session uit 1999!
http://www.youtube.com/watch?v=LfjbSKoB0QY&feature=related

Der_Nagel
Member
*****
gutes bis sehr gutes Dance-Stück der Belgier aus 1999 – 4.5 (aufgerundet auf knappe 5*)...

ericwyns
Member
*****
Zalig dansnummer van Gene Thomas en zijn X-Session uit 1999. Ze scoorden er een gigantische hit mee in eigen land, liefst achttien weken stonden ze genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50!

Patrick3
Member
******
Zo wat het beste nummer van X-Session.

White Tiger
Member
******
Blijft nog altijd zalig om te horen

MUSICBOJ
Member
******
Zàlig nummer van "X-Session"!! De groep heeft indertijd héél wat hits gescoord..

Cheetah
Member
******
Voor mij ook één van hun beste

dries373
Member
*****
Een van de betere X-session nummers!! Jammer dat het maar een 13e plaats heeft behaald in de ultratop :(
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.