Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

X!nk - Oh-ho

Cover X!nk - Oh-ho
CD-Single
Capitol 5481442 (be)

Nummer

Jaar:2004
Label:EMI
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Jonas Meukens
Niels Meukens
Thomas Valkiers
Philip Valkiers
Producer:Paul Despiegelaere
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/02/2004 (Positie 28)
Laatste week notering:29/05/2004 (Positie 41)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3324 (417 Punten)
Vlaamse top 10:21/02/2004 / Piek: 2 / Weken: 20
In de landen:
be  Piek: 7 / Weken: 15 (V)

Tracks

13/02/2004
CD-Single Capitol 5481442 (EMI) [be] / EAN 0724354814426
Toon detailsAlles beluisteren
1.Oh-ho
  2:49
2.Oh-ho (Instrumentaal)
2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Oh-hoCapitol
5481442
Single
CD-Single
13/02/2004
Instrumentaal2:46Oh-hoCapitol
5481442
Single
CD-Single
13/02/2004
2:49X!nkCapitol
8633302
Album
CD
24/09/2004
2:46Kids Top 20 - 100 BoxARS
5319424
Compilatie
CD
05/06/2009
2:46vtmKzoom presenteert: De leukste party hits vol. 2ARS
5339293
Compilatie
CD
29/06/2012

X!nk   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De vriendschapsband18/10/2003518
Oh-ho21/02/2004715
Laat me vrij24/07/2004720
Sorry27/11/2004394
Denk aan mij27/08/2005215
Hou ons niet tegen10/12/2005Tip: 8 
De andere kant04/03/2006Tip: 12 
Give Us A Future08/09/2007Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
X!nk02/10/2004922
Vergif08/10/20051416
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 2)

Der_Nagel
Member
**
Stück aus dem selbstbetitelten 2004er Album dieser belgischen Pop Punk-Kinderband, abgerundete 2.5…

MUSICBOJ
Member
***
Opnieuw een zéér beroerde plaat van "X!nk"!! Toch een zeer grote hit gescoord in eigen land met "Oh-Ho"!! Voor mij gaan bij 3 sterren de lichten dimmend uit...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.