Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Virtual Zone - Looking For Love

Cover Virtual Zone - Looking For Love
Cover

Nummer

Jaar:2000
Label:MACKENZIE/ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/IMPORT PARTNERS
Muziek/Tekst:Patrick Kacmar
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/10/2000 (Positie 22)
Laatste week notering:30/12/2000 (Positie 49)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4525 (326 Punten)
Dance:07/10/2000 / Piek: 2 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:07/10/2000 / Piek: 5 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 13 / Weken: 12 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:02Best Dance 2000 Vol. 4 (Club Edition)Universal
520.142-2
Compilatie
CD
2000
4:01Belgian Dance Classix Top 100 Volume 2Mostiko
22 22914-2
Compilatie
CD
29/05/2009

Virtual Zone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Virtual Zone19/12/1998116
Heaven01/05/1999115
Into Temptation / You Don't Work It13/11/1999414
Looking For Love14/10/20001312
Back From Beyond31/03/2001Tip: 4 
Reality24/11/2001Tip: 9 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

ericwyns
ultratop.be
****
Met singels als 'Heaven' en 'Virtual Zone' bereikte dit Belgische dansproject destijds zelfs de eerste plaats in de Vlaamse Ultratop 50. Deze 'Looking For Love' uit het milleniumjaar 2000 stond uiteindelijk twaalf weken genoteerd en bereikte de 13de plaats als hoogste notering; Het werd hun laatste echt hit. De Belgische dansmuziek vierde in die periode hoogtij.

gherkin
Member
**
Matig.

Der_Nagel
Member
****
sanfte Vocaltrance-Scheibe mit Glöckchen-Synthis am Anfang - 4+...hiermit 2000 auf #13 in Flandern gewesen...und hat nichts mit dem gleichnamigen Song von Karen Ramirez zu tun...

Label:Antler-Subway, EMI Music (Belgium)
Catalog#:AS 5888 CDS, 7243 8 89460 2 5
Format:CD, Single
Country:Belgium
Released:2000
Genre:Electronic
Style:Trance

Tracklist:
1 Looking For Love (Radio Edit) 3:57
2 Mission 4:29
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.