Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Brahim - Turn The Music Up

Cover Brahim - Turn The Music Up
CD-Single
BMG 82876 553802 (be)

Nummer

Jaar:2003
Label:ARIOLA
Distributeur:BMG
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Filip Cauwelier
Producer:Filip Cauwelier
Joost Van den Broeck
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/08/2003 (Positie 17)
Laatste week notering:15/11/2003 (Positie 41)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:1892 (548 Punten)
Ultratop 1001:758
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 14 (V)

Tracks

08/08/2003
CD-Single BMG 82876 553802 (BMG) [be] / EAN 0828765538022
Toon detailsAlles beluisteren
1.Turn The Music Up (Radio Edit)
  3:06
2.Turn The Music Up (Club Mix)
3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:06Turn The Music UpBMG
82876 553802
Single
CD-Single
08/08/2003
Club Mix3:49Turn The Music UpBMG
82876 553802
Single
CD-Single
08/08/2003
3:06My Life Is MusicBMG
82876 563422
Album
CD
22/09/2003
3:05Coolsweat - The Best Urban And R&B CollectionSony
88697465442
Compilatie
CD
13/07/2009
3:07Het beste uit de MNM 1000 [2013] [Limited Edition 2013]Universal
5346214
Compilatie
CD
04/11/2013
»» alles tonen

Brahim   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Turn The Music Up16/08/2003114
I Wanna Be18/10/2003814
Party With Me21/02/2004403
Loco26/06/2004491
Didi23/04/2005109
Lei lei (Brahim vs. Valton feat. Supasonic)22/10/2005Tip: 4 
P.O.W.E.R.25/03/20061911
Lamuka10/02/2007316
So Into You18/08/2007268
What I Like About You22/03/2008108
Dance All Night19/07/2008Tip: 3 
This Is What I Like25/09/2010Tip: 37 
When The Lights Go Out25/06/2011Tip: 20 
Tengo Tu Love (Sie7e feat. Brahim & Abie Flinstone)16/06/2012Tip: 3 
Be Mine Tonight11/08/2012Tip: 20 
De allereerste keer (Jasine feat. Brahim)22/09/2012Tip: 36 
Meisjes (Walter Ego feat. Brahim)29/09/2012Tip: 28 
Goeiemorgend goeiendag (Slongs Dievanongs feat. Brahim)27/10/2012Tip: 16 
Get It Right12/01/2013Tip: 29 
Show You Love09/03/2013Tip: 37 
Ready To Go15/06/2013Tip: 25 
Fly (Robert Abigail & Brahim feat. P. Moody)22/06/2013Tip: 38 
In The Mood30/06/2018Tip: 11 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Life Is Music04/10/2003716
Evolution16/08/20081012
198402/03/2013354
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.62 (Reviews: 8)

Der_Nagel
Member
***
Hat sich Brahim Attaeb hier von Sean Paul inspirieren lassen? – 2.75…

Patrick3
Member
*****
Leuke debuutsingle van Brahim.

MUSICBOJ
Member
***
Debuutsingle van "Brahim" uit 2003. Ook te vinden op zijn eerste album "My life is music"!! Scoorde met deze "Turn The Music Up" een zéér grote hit, stond namelijk 3 weken op #1 in de Vlaamse Ultratop!!

naamloos
Member
*
Trash.

ericwyns
Member
*
Vrij irritant nummer van Brahim uit het jaar 2003. Voor mij persoonlijk onbegrijpelijk dat deze song dat jaar de eerste plaats bereikte in de Vlaamse Ultratop 50.
1+

Cheetah
Member
***
Bwa het gaat maar niets speciaals

dries373
Member
****
Ook Brahim, 4e in idool 2003, scoorde een #1 hit met zijn eerste single. Jammer genoeg komt er de laatste tijd nie veel echt goeie muziek van Brahim.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.