Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Brahim - Party With Me

Cover Brahim - Party With Me
CD-Single
Ariola 592 292 (be)

Nummer

Jaar:2003
Label:ARIOLA
Distributeur:BMG
Muziek/Tekst:Tony Verdult
Darryl Eisden
Producer:Fred Fraikin
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/02/2004 (Positie 45)
Laatste week notering:06/03/2004 (Positie 46)
Piekpositie:40 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:12831 (22 Punten)
Ultratip Bubbling Under:14/02/2004 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 40 / Weken: 3 (V)

Tracks

02/02/2004
CD-Single Ariola 592 292 (BMG) [be] / EAN 0828765922920
Toon detailsAlles beluisteren
1.Party With Me (Radio Edit)
3:30
2.Party With Me (Remix)
3:34
3.Party With Me
3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34My Life Is MusicBMG
82876 563422
Album
CD
22/09/2003
Radio Edit3:30Party With MeAriola
592 292
Single
CD-Single
02/02/2004
Remix3:34Party With MeAriola
592 292
Single
CD-Single
02/02/2004
3:34Party With MeAriola
592 292
Single
CD-Single
02/02/2004

Brahim   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Turn The Music Up16/08/2003114
I Wanna Be18/10/2003814
Party With Me21/02/2004403
Loco26/06/2004491
Didi23/04/2005109
Lei lei (Brahim vs. Valton feat. Supasonic)22/10/2005Tip: 4 
P.O.W.E.R.25/03/20061911
Lamuka10/02/2007316
So Into You18/08/2007268
What I Like About You22/03/2008108
Dance All Night19/07/2008Tip: 3 
This Is What I Like25/09/2010Tip: 37 
When The Lights Go Out25/06/2011Tip: 20 
Tengo Tu Love (Sie7e feat. Brahim & Abie Flinstone)16/06/2012Tip: 3 
Be Mine Tonight11/08/2012Tip: 20 
De allereerste keer (Jasine feat. Brahim)22/09/2012Tip: 36 
Meisjes (Walter Ego feat. Brahim)29/09/2012Tip: 28 
Goeiemorgend goeiendag (Slongs Dievanongs feat. Brahim)27/10/2012Tip: 16 
Get It Right12/01/2013Tip: 29 
Show You Love09/03/2013Tip: 37 
Ready To Go15/06/2013Tip: 25 
Fly (Robert Abigail & Brahim feat. P. Moody)22/06/2013Tip: 38 
In The Mood30/06/2018Tip: 11 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Life Is Music04/10/2003716
Evolution16/08/20081012
198402/03/2013354
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 2)

Goldstar
Member
****
Ik ben nooit echt grote fan geweest van Brahim, maar deze funky "Party With Me" uit 2004 kan ik wel smaken. DJ P2K is ook van de partij.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.