Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dean [BE] - So Many Ways

Cover Dean [BE] - So Many Ways
Cover

Nummer

Jaar:2007
Label:ARIOLA
Distributeur:SONY BMG
Muziek/Tekst:Wim Claes
Ingrid Mank
Producer:Hans Francken
Yannic Fonderie
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/06/2007 (Positie 18)
Laatste week notering:15/09/2007 (Positie 41)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:1765 (562 Punten)
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 15 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04So Many WaysAriola
88697126992
Album
CD
23/07/2007
3:02Het beste uit Tien Om Te Zien 2007ARS
CD 741220-2
Compilatie
CD
03/08/2007
3:02Hit Club 2007 Vol. 3Universal
530.247-6
Compilatie
CD
07/09/2007
3:03Kids Top 20 - Best Of 2007ARS
CD 741265-2
Compilatie
CD
23/11/2007
3:02Hitbox - The Very Best Of 2007 [VL]Sony BMG
88697188622
Compilatie
CD
26/11/2007
»» alles tonen

Dean [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Many Ways09/06/2007215
Blue Hotel15/09/2007Tip: 16 
We Don't Belong05/07/20081710
You01/11/2008411
Wouldn't Change A Thing (Sita & Dean)21/08/2010Tip: 26 
All I Can See15/01/2011Tip: 24 
Just A Few More Days30/04/2011Tip: 39 
Easier Said Than Done20/08/2011Tip: 16 
Break Your Fall19/11/2011Tip: 24 
De allermooiste tijd van het jaar (A-Stars)22/12/2012Tip: 86 
Lama02/05/2015Tip: 59 
Zonder betekenis10/10/2015Tip: 67 
Blijf bij mij02/01/2016Tip 
Ik heb je wel door04/06/2016Tip: 22 
Dťjŗ vu21/01/2017472
Milf01/04/2017Tip: 20 
Sta op08/07/2017Tip: 4 
Klatergoud04/11/2017Tip: 14 
Koorts10/03/2018Tip: 18 
Kristal14/07/2018Tip: 7 
Ik wil het18/05/2019Tip: 7 
Ik blijf in jou geloven11/01/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Many Ways28/07/2007111
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 10)

remy
Member
****
Solide Single des Idol Siegers aus Belgien.

Southernman
Member
***
Regular.

Patrick3
Member
*****
Uitstekende 1ste hit van Dean:dé Idool winnaar van 2007.

Dino-Canarias
Member
***
Irgendwie noch ganz erträglich.....

Aufgerundete 3.

White Tiger
Member
*
een dikke not!

pupsiD
Member
**
grausam dilettantischer teeniehappyschrammel von der emoschwuppe aufm cover
Laatst gewijzigd: 02/10/2008 17:36

WTeditor
Member
*
Vreselijk. Ik zou al schrik hebben om Idool te winnen als ik zoiets moet inzingen. :s
26/06/2008 12:03
MUSICBOJ
Member
*****
Leuke plaat van Dean
28/01/2008 19:25
Muchana
Member
*
De winnaar van Idool 2007.
14/01/2008 19:44
urs2222
Member
*****
...ein Song, der auch in den 70ern hätte produziert werden können....guter, gerader Sound...auch der Gesang ist okay...sagen wir mal 'ne 5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.