Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ellen - I Am Free

Cover Ellen - I Am Free
Cover

Nummer

Jaar:2002
Label:J2M
Distributeur:RAM
Muziek/Tekst:Bart Wierzbicki
Sigi Rousseau
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/07/2002 (Positie 49)
Laatste week notering:12/10/2002 (Positie 41)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4572 (325 Punten)
In de landen:
be  Piek: 14 / Weken: 13 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Top Hits - Dance Edition 2002/2Mostiko
22 207792
Compilatie
CD
04/10/2002

Ellen   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am Free20/07/20021413
I Could Love You14/12/2002298
Gonna Getcha10/05/2003237
Good Times Of Your Life09/08/2003395
Helemaal voor jou14/08/2004Tip: 8 
Lucky Lucky (My Scooterboy) (Ellen feat. Kristof)03/12/20051013
Bang Bang Bang24/06/2006279
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

Der_Nagel
Member
***
3* für diesen Dance-Track der Belgierin…

Cheetah
Member
***
Bwa het gaat maar zeker niet over geweldig

Patrick3
Member
******
Leuk nummer van Ellen, ex-Kids top 20 presentratrice en ex-Big Brother bewoner.

MUSICBOJ
Member
******
Prachtige debuutsingle van KidsTop20-presentatrice Ellen!! Komt toch aan de 6 sterren!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.