Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fiocco - Spread The Word Around

Cover Fiocco - Spread The Word Around
Cover

Nummer

Jaar:1998
Label:OUTLINE/A&S/ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/IPD
Muziek/Tekst:Jan Vervloet
Producer:Jan Vervloet
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/05/1998 (Positie 34)
Laatste week notering:25/07/1998 (Positie 42)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2937 (445 Punten)
Dance:25/04/1998 / Piek: 1 / Weken: 8
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 13 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20FreeAntler-Subway
AS 5712
Album
CD
13/11/1998
Pat Krimson Remix5:20FreeAntler-Subway
AS 5712
Album
CD
13/11/1998
French Speed Garage Mix5:23FreeAntler-Subway
AS 5712
Album
CD
13/11/1998
Absolom Remix6:33FreeAntler-Subway
AS 5712
Album
CD
13/11/1998
3:23PrimaDonna Hits '98Magic
011 559-2
Compilatie
CD
04/12/1998
»» alles tonen

Fiocco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Afflitto22/03/1997528
The Spirit18/10/1997221
Spread The Word Around02/05/1998213
Straight Till The End / Celebrate24/10/1998513
Miss You (Fiocco feat. Medusa)20/02/19991410
The Music25/12/1999612
The Crowd Is Moving04/11/2000612
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Free21/11/19981212
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 8)

Patrick3
Member
*****
Fijne dansklassieker

gherkin
Member
****
Best wel een aangenaam plaatje.

MUSICBOJ
Member
******
Zéér fijne dansklassieker van het Belgische dansproject: "Fiocco" !! In 2001 werd een punt gezet achter "Fiocco" en eigenlijk wel spijtig !! Ze hebben toch zeer grote hits gescoord !! Ik ga zelfs voor 6 sterren !! ☺

KVG
Member
*****
Belgische dansklassieker van Fiocco!

southpaw
Member
****
Kommt sympathisch rüber.

ericwyns
Member
******
Zonder twijfel mijn favoriet nummer van Fiocco, deze 'Spread the word around' uit 1998, ook terug te vinden op het album 'Free'. Stonden er dertien weken mee genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en bereikten zelfs de tweede plaats!

Der_Nagel
Member
****
Absolom Remix: netter Vocaltrance-Track, hiermit 1998 auf #2 in Flandern...Fiocco wurde im deutschsprachigen Raum eigentlich dank der Cooperation mit Kosmonova (Celebrate) ein Begriff - 4+...

Genre:Electronic
Style:Trance
Year:1998

Tracklist / Mixes:
Spread The Word Around (Radio Edit) 3:21
Spread The Word Around (Vocal Extended) 5:54
Spread The Word Around (Pat Krimson Remix) 5:21
Spread The Word Around (Absolom Remix) 6:36
Spread The Word Around (Fumarola's Version) 5:52
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.