Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Fiocco feat. Medusa - Miss You

Cover Fiocco feat. Medusa - Miss You
Cover

Nummer

Jaar:1998
Label:F/ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/IMPORT PARTNERS
Muziek/Tekst:Christophe Chantzis
Jan Vervloet
Producer:Christophe Chantzis
Jan Vervloet
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/02/1999 (Positie 46)
Laatste week notering:24/04/1999 (Positie 50)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:6771 (200 Punten)
Dance:20/02/1999 / Piek: 4 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 14 / Weken: 10 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33FreeAntler-Subway
AS 5712
Album
CD
13/11/1998

Fiocco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Afflitto22/03/1997528
The Spirit18/10/1997221
Spread The Word Around02/05/1998213
Straight Till The End / Celebrate24/10/1998513
Miss You (Fiocco feat. Medusa)20/02/19991410
The Music25/12/1999612
The Crowd Is Moving04/11/2000612
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Free21/11/19981212
 

Evi Goffin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miss You (Fiocco feat. Medusa)20/02/19991410
New Years Day (2 Fabiola feat. Medusa)06/11/1999129
Summer In Space (2 Fabiola feat. Medusa)06/05/2000284
Kus me27/12/2014Tip: 22 
Herboren27/06/2015Tip: 79 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

Mr_R
Member
******
All-time vocal trance classic.

gherkin
Member
***
Vind hier niet echt iets mis mee.

Der_Nagel
Member
****
nette, sanft dargebotene Vocaltrance-Scheibe aus Ende der 90er – 4*...

ericwyns
Member
****
Dit nummer van Fiocco featuring Medusa stond in 1999 tien weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50, maar bereikt zeker niet het niveau van 'The Spirit' of 'Spread the word around'.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.