Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kaye Styles feat. Laura - Safe Sex

Cover Kaye Styles feat. Laura - Safe Sex
CD-Single
Mostiko 23 213 812 (be)

Nummer

Jaar:2005
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Kaye Styles
Producer:Absolute P
Youssef Chellak
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/07/2005 (Positie 50)
Laatste week notering:10/09/2005 (Positie 49)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:6585 (210 Punten)
Ultratip Bubbling Under:02/07/2005 / Piek: 13 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 18 / Weken: 10 (V)

Tracks

24/06/2005
CD-Single Mostiko 23 213 812 (CNR) [be] / EAN 8714221020038
Toon detailsAlles beluisteren
1.Safe Sex (Reggaeton Version)
3:25
2.Safe Sex (SRRJ Rmx)
3:26
3.Safe Sex (BC Rmx)
3:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Reggaeton Version3:25Safe SexMostiko
23 213 812
Single
CD-Single
24/06/2005
SRRJ Rmx3:26Safe SexMostiko
23 213 812
Single
CD-Single
24/06/2005
BC Rmx3:23Safe SexMostiko
23 213 812
Single
CD-Single
24/06/2005

Kaye Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Guy (Isabelle Adam feat. K-Styles)07/02/2004Tip: 7 
Gimme The Mic04/09/20041910
Watchin' Me04/12/2004453
Safe Sex (Kaye Styles feat. Laura)09/07/20051810
Maria Bonita (Ali Tcheelab feat. Kaye Styles)08/10/2005366
Profile04/03/2006316
Don't Cry / I Love To Party (Kaye Styles & Johnny Logan)22/07/2006713
The Real Thing (Unbreakable feat. Kaye Styles)22/07/2006364
Prison Break Anthem23/09/2006326
Cheat On You (Kaye Styles feat. Black Cherry)17/02/2007Tip: 3 
Survivor12/05/2007344
Friday Night (David Latour feat. KSTWorldClass)17/04/2010471
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
True Definition Of Styles23/10/20041001
It Iz What It Iz22/04/20062511
Main Event16/12/20063313
First Born10/05/2008771
 

Laura [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Talk Or Take A Walk21/05/20051519
Safe Sex (Kaye Styles feat. Laura)09/07/20051810
Masquerade22/10/2005226
Shattered08/07/20062610
Reason30/09/2006Tip: 2 
Nobody's Girl24/02/2007Tip: 16 
Movin' Out Of This Town05/07/2008Tip: 20 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Laura11/06/20052313
Naked On The Inside26/08/2006467
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 2)

MUSICBOJ
Member
**
Ze kan véél beter... Ze zingt niet slécht in dit lied, maar ik vind Kaye Styles er té veel aan.. Daarom mijn 2 sterren!
21/01/2008 18:37
Muchana
Member
**
Niet echt mijn ding dit liedje.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.