Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

La Luna - Kisses Of Fire

Cover La Luna - Kisses Of Fire
Cover

Nummer

Jaar:2001
Label:ANTLER-SUBWAY
Distributeur:EMI/IMPORT PARTNERS
Muziek/Tekst:Regi Penxten
Steve Spaceman
Producer:Regi Penxten
Steve Spaceman
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/05/2001 (Positie 34)
Laatste week notering:30/06/2001 (Positie 42)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:9274 (103 Punten)
Dance:27/01/2001 / Piek: 3 / Weken: 7
Ultratip Bubbling Under:19/05/2001 / Piek: 11 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 30 / Weken: 6 (V)
es  Piek: 19 / Weken: 2

Tracks

11/05/2001
CD-Single Antler-Subway AS 5916 (EMI) [be] / EAN 0724387935822
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kisses Of Fire (Radio Mix)
  3:14
2.Kisses Of Fire (NicolaÔ Warnez Remix)
  5:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Mix3:14Kisses Of FireAntler-Subway
AS 5916
Single
CD-Single
11/05/2001
NicolaÔ Warnez Remix5:40Kisses Of FireAntler-Subway
AS 5916
Single
CD-Single
11/05/2001

La Luna   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Venus14/08/19993410
When The Morning Comes06/05/2000515
Take Me09/09/200099
Kisses Of Fire26/05/2001306
Here I Am02/03/2002248
Fallin'01/02/2003304
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 3)

southpaw
Member
***
Rückwirkend kann ich für 2001 natürlich keinen Stern für "fire-desire" abziehen :-p

Der_Nagel
Member
***
mässig überzeugender Vocaltrance-Track aus 2001 – 3+...

ericwyns
Member
***
"When the morning comes" en "Venus" zijn mijn absolute favorieten van La Luna. Deze "Kisses of fire" vind ik iets minder, maar is als dansplaat nog altijd beter dan de middelmaat. Het nummer stond destijds zes weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en piekte op plaats 30.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.