Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mama's Jasje - Beestjes

Cover Mama's Jasje - Beestjes
CD-Single
BMG 82876 707272 (be)

Nummer

Jaar:2005
Label:ARIOLA
Distributeur:SONY BMG
Muziek/Tekst:Peter Koelewijn
Producer:Peter Van Laet
Coverversie van:Ronnie en The Ronnies - Beestjes...
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/07/2005 (Positie 49)
Laatste week notering:30/07/2005 (Positie 50)
Piekpositie:49 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:14646 (3 Punten)
Ultratip Bubbling Under:25/06/2005 / Piek: 9 / Weken: 2
Vlaamse top 10:02/07/2005 / Piek: 7 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 49 / Weken: 2 (V)

Tracks

17/06/2005
CD-Single BMG 82876 707272 (BMG) [be] / EAN 0828767072722
Toon detailsAlles beluisteren
1.Beestjes
  3:38
2.Beestjes (Instrumentaal)
3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38BeestjesBMG
82876 707272
Single
CD-Single
17/06/2005
Instrumentaal3:38BeestjesBMG
82876 707272
Single
CD-Single
17/06/2005
3:40Het beste uit Tien Om Te Zien 2005ARS
CD 740969-2
Compilatie
CD
12/08/2005
3:40Alle 40 goedEMI
6883132
Album
CD
28/01/2011

Mama's Jasje   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo ver weg16/11/1991215
Doe het licht maar uit29/02/1992118
Zonder verhaal29/08/19921113
Teken van leven05/12/1992257
Regenboog13/03/1993443
Alleen liefde25/12/1993501
Onzen bok is dood (Mama's Jasje en de Studenten)31/12/19942011
Wunderbar01/04/19951111
Madeleine02/09/1995461
Als de dag van toen07/06/1997226
Laat me alleen25/10/1997314
Eťn nacht alleen07/02/1998209
Gelukkig zijn15/08/19982510
Terug naar de kust14/11/1998461
Ik mis haar zo06/02/1999339
Adem mijn adem24/04/1999Tip: 11 
Wie ben jij?08/04/2000453
Reis door niemandsland27/05/2000Tip: 16 
Ik mis je zo31/08/2002328
Het tij zal keren08/02/2003463
Het is over26/07/2003618
Voor jou alleen08/11/2003Tip: 4 
De illusie07/02/2004Tip: 9 
Verloren zaak24/04/2004Tip: 11 
Zwart op wit31/07/2004Tip: 14 
Beestjes09/07/2005492
Niets zonder jou (Mama's Jasje & Voice Male)07/04/2007Tip: 21 
Laat je hart slaan28/07/2007471
Regenboog 200930/05/2009402
Wij zijn op weg (naar een toekomst)15/05/2010Tip: 14 
Steel niet (Peter Van Laet en de Wolven)13/02/2016Tip: 40 
Valt het op08/07/2017Tip: 30 
Ik wil je27/10/2018Tip 
Alles wat ik wensen kon17/11/2018Tip: 2 
De jacht is mooier dan de vangst13/04/2019Tip: 33 
Drie seconden28/12/2019Tip 
Josťphine11/07/2020Tip: 4 
Bijna voorbij07/11/2020Tip 
Waanzin05/12/2020Tip: 2 
Mag ik dan bij jou06/02/2021Tip: 36 
Domino27/03/2021Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De hits20/05/1995502
Hommages27/09/1997144
Hommages II14/11/1998233
Popmodel15/04/2000127
Als de dag van toen - Het beste van26/10/2002227
Zwart op wit29/11/20033314
Hommages III19/05/20071220
Morgen zal het anders zijn06/06/20092514
Nieuwe jas24/11/2018538
30 jaar Mama's Jasje - De jaren van verstand30/05/2020245
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

White Tiger
Member
*****
vond ik indertijd anders wel heel leuk^^

MUSICBOJ
Member
**
Zwak hoor!!
06/11/2006 22:15
sanremo
Member
****
flämische Single aus 2005
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.