Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Franti, Rios & Kowlier - What's This?

Cover Franti, Rios & Kowlier - What's This?
Cover

Nummer

Jaar:2006
Label:STUBRU
Distributeur:STUBRU
Muziek/Tekst:Danny Elfman
Coverversie van:Danny Elfman - What's This?
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/12/2006 (Positie 21)
Laatste week notering:20/01/2007 (Positie 33)
Piekpositie:5 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:8243 (140 Punten)
Ultratip Bubbling Under:23/12/2006 / Piek: 18 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 4 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:23Two CompilationsPlay It Again Sam
941.B290.023 / PIASB290CD
Album
CD
05/12/2011

Gabriel Rios   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unrock02/07/2005Tip: 4 
What's This? (Franti, Rios & Kowlier)30/12/200654
Angelhead / Porque te vas07/04/20071514
Baby Lone Star18/08/2007414
I'm Gonna Die Tonight17/11/2007Tip: 6 
Stay / Voodoo Chile08/03/2008Tip: 11 
Hallelujah (Natalia & Gabriel Rios)06/02/2010114
Dauphine06/11/20101611
Straight Song09/04/2011Tip: 25 
You Will Go Far04/06/2011Tip: 28 
Tidal Wave22/10/2011Tip: 33 
Gulliver05/11/2011Tip: 33 
El ratůn18/02/2012Tip: 33 
Gold02/11/2013424
Police Sounds25/01/2014Tip: 7 
Song No. 726/04/2014Tip: 8 
Skip The Intro09/08/2014Tip: 24 
Swing Low25/10/2014Tip: 12 
World Of Sex28/02/2015Tip: 53 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ghostboy31/01/20046118
En vivo26/11/20052726
Angelhead21/04/2007255
The Dangerous Return04/12/2010919
Two Compilations10/12/20117815
This Marauder's Midnight27/09/2014165
 

Michael Franti   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Know I'm Not Alone (Michael Franti And Spearhead)05/08/2006Tip: 8 
What's This? (Franti, Rios & Kowlier)30/12/200654
Say Hey (I Love You) (Michael Franti & Spearhead)30/08/2008Tip: 22 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Everyone Deserves Music (Michael Franti And Spearhead)07/06/2003283
Yell Fire! (Michael Franti And Spearhead)05/08/2006199
All Rebel Rockers (Michael Franti & Spearhead)30/08/2008404
Soulrocker (Michael Franti & Spearhead)11/06/20161752
 

Flip Kowlier   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als de zomer weer voorbij zal zijn01/10/2005Tip: 12 
What's This? (Franti, Rios & Kowlier)30/12/200654
De grotste lul van 't stad03/02/2007208
Donderdagnacht15/09/2007287
Niemand02/02/2008Tip: 23 
El mundo kapotio03/05/2008Tip: 17 
Mo ba nin03/04/20103011
Zwembad14/08/2010Tip: 4 
Moestek duod hon01/01/2011Tip: 36 
Mama (No wo homme hon?)23/04/2011Tip: 28 
Geboren voe te leven08/10/2011Tip: 3 
Directeur23/11/2013412
Detox Danny25/01/2014Tip: 5 
Floske10/05/2014Tip: 23 
Gent (Senne Guns & Flip Kowlier)26/07/2014Tip: 52 
Angelique zingt20/09/2014Tip: 29 
Jinzame vinten10/01/2015Tip: 27 
De troubadours (Tourist LeMC met Flip Kowlier)29/08/2015359
Can't Find You (Remix) (Lady Linn feat. Flip Kowlier)25/02/2017Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ocharme ik06/10/20011832
In de fik13/03/2004238
De man van 3101/09/2007222
Otoradio22/05/2010722
10 jaar Flip Kowlier26/11/2011509
Cirque - De avonturen van W.M. Warlop23/11/2013758
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

otnorot
Member
******
Super hoor van die 3 gasten!
Was ook nog eens voor een Goed Doel (Music For Life).
Knap gedaan.

MUSICBOJ
Member
*****
Vond ik altijd al héél vreemde plaat.. Maar het smaakt mij wel. Dikverdiende 5 sterren!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.