Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

M-Kids - Magniedit magniedat...

Cover M-Kids - Magniedit magniedat...
CD-Single
ARS SCD 740586-5 (be)

Nummer

Jaar:2001
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Piet Van den Heuvel
Lex De Groot
Roel De Ruijter
Producer:Lex De Groot
Roel De Ruijter
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/06/2001 (Positie 29)
Laatste week notering:15/09/2001 (Positie 43)
Piekpositie:7 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3890 (369 Punten)
Ultratip Bubbling Under:16/06/2001 / Piek: 11 / Weken: 1
Vlaamse top 10:16/06/2001 / Piek: 2 / Weken: 17
In de landen:
be  Piek: 7 / Weken: 13 (V)

Tracks

08/06/2001
CD-Single ARS SCD 740586-5 [be] / EAN 0786574058653
Toon detailsAlles beluisteren
1.Magniedit magniedat... (Radio versie)
  3:24
2.Magniedit magniedat... (Party mix)
3:10
3.Magniedit magniedat... (Karaoke radio versie)
3:23
4.Magniedit magniedat... (Video versie)
3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio versie3:24Magniedit magniedat...ARS
SCD 740586-5
Single
CD-Single
08/06/2001
Party mix3:10Magniedit magniedat...ARS
SCD 740586-5
Single
CD-Single
08/06/2001
Karaoke radio versie3:23Magniedit magniedat...ARS
SCD 740586-5
Single
CD-Single
08/06/2001
Video versie3:41Magniedit magniedat...ARS
SCD 740586-5
Single
CD-Single
08/06/2001
Phil Wilde Mix3:08Het beste uit Tien Om Te Zien 2001EMI
5355562
Compilatie
CD
24/08/2001
»» alles tonen

M-Kids   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Swingen24/03/2001414
Magniedit magniedat...23/06/2001713
Halloween06/10/200178
Een mooie droom15/12/2001206
Funky Monkey16/02/2002415
The Jungle Song!15/06/2002913
Yo! Yo! Lang leve de muziek28/09/2002218
Over & out30/11/2002179
Indianendans10/05/2003218
Poppa Joe23/08/20031010
Disco29/11/20032210
SMS07/02/2004276
Leve de vakantie!10/07/2004198
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cool!28/04/2001155
Crazy!04/05/2002128
Power!05/07/2003713
Sinterklaas viert feest (The Buzz Klub / M-Kids / Tina Bride)29/11/2003393
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 3)

Patrick7781
Member
***
Geht so.

Patrick3
Member
****
Leuk M-Kids nummer voor onze kids.

MUSICBOJ
Member
**
Een nogal zagerige plaat van de M-Kids!! Was wel véél te zien op het podium van TienOmTeZien!! Van mij mogen ze zéker terug komen, maar met volwassener materiaal.. Verdient 2 sterretjes.. Jammergenoeg!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.