Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Natalia - Without You

Cover Natalia - Without You
CD-Maxi
BMG 82876 544312 (be)

Nummer

Jaar:2003
Label:ARIOLA
Distributeur:BMG
Muziek/Tekst:Pete Ham
Tom Evans
Mike Gibbins
J.C. Molland
Bill Collins
Producer:Jan Leyers
Coverversie van:Badfinger - Without You
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/06/2003 (Positie 4)
Laatste week notering:27/09/2003 (Positie 46)
Piekpositie:2 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:1777 (562 Punten)
Ultratop 1001:412
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 14 (V)

Tracks

20/06/2003
CD-Maxi BMG 82876 544312 (BMG) [be] / EAN 0828765443128
Toon detailsAlles beluisteren
1.Without You (Radio Edit)
  3:22
2.For You
3:24
3.Think
2:58
4.Without You (Instrumental)
3:22
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:22Without YouBMG
82876 544312
Single
CD-Maxi
20/06/2003
Instrumental3:22Without YouBMG
82876 544312
Single
CD-Maxi
20/06/2003
3:24Het beste uit Tien Om Te Zien 2003ARS
CD 740756-2
Compilatie
CD
08/08/2003
3:25This TimeBMG
82876 573352
Album
CD
07/11/2003
3:25This Time [Reissue]BMG
82876 607242
Album
CD
05/04/2004
»» alles tonen

Natalia   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You28/06/2003214
I've Only Begun To Fight01/11/2003122
Higher Than The Sun28/02/2004214
I Want You Back22/05/2004321
Risin'14/08/2004217
Fragile Not Broken04/12/20041112
Shelter12/03/2005287
Ridin' By / You Are04/06/20051216
Sisters Are Doing It For Themselves (Natalia meets The Pointer Sisters)29/10/2005220
Rid Of You20/05/2006149
Gone To Stay19/05/2007917
Glamorous / Where She Belongs (Natalia meets En Vogue)03/11/2007223
I Survived You05/04/20082611
Drop A Little12/07/2008718
All Or Nothing24/01/20091313
Heartbreaker09/05/2009481
Feeling05/09/2009362
Still With Me28/11/2009Tip: 13 
Hallelujah (Natalia & Gabriel Rios)06/02/2010114
Burning Star (Natalia meets Anastacia)25/09/2010452
1 Minute10/12/2011Tip: 8 
Angel (Lionel Richie feat. Natalia)29/09/2012323
Overdrive27/04/2013195
Boom20/07/20131013
A Girl Like Me28/09/2013Tip: 2 
Ride Like The Wind24/05/2014Tip: 5 
Downtown (Paul Michiels & Natalia)25/10/2014411
Smoking Gun22/08/2015134
You Are So Beautiful12/12/201594
In My Blood23/04/20161610
Razorblade (Natalia feat. Lara Fabian)25/06/2016Tip: 6 
Anyone Out There03/09/2016Tip: 15 
Synchronize31/12/2016Tip: 12 
Who's Lovin' You (Live)22/04/2017Tip: 44 
You've Got A Friend (Live)29/04/201795
How I Danced (Live)06/05/2017311
Sing Your Heart Out (Live)13/05/2017Tip: 40 
Teardrops (Live)20/05/2017Tip: 27 
Gratitude (Live)27/05/2017Tip: 41 
You Don't Want Me To Go (Live)03/06/2017Tip: 31 
Conqueror02/09/2017Tip: 16 
Hear That Sound26/05/2018Tip: 2 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Time15/11/2003431
Back For More04/09/2004139
Back For More + This Time11/12/2004525
Everything & More02/06/2007170
Wise Girl02/05/2009134
Best Of Natalia20/11/20101018
Overdrive04/05/2013255
In My Blood07/05/2016244
The Sound Of Me17/06/2017321
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.07 (Reviews: 15)

remember
Member
****
Steht zumindestens auf der gleichen Ebene wie Mariah Carey's Version.

AllSainter
Member
***
Na ja.

Der_Nagel
Member
***
gut gemeint, aber hier mangelt es an Stimmvolumen – knappe 3*...

gherkin
Member
****
Geen te verkeerde cover.
Laatst gewijzigd: 17/03/2019 11:10

Patrick3
Member
******
Dit was dé start voor onze Kempense Diva.Dé topper uit de Idool reeks tot nu.

bjorn614
Member
******
Toch 1 van haar beste nummers

ericwyns
Member
***
Cover van Natalia van het overbekende nummer van Harry Nilsson uit 1971. Deze versie stond in 2003 veertien weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 maar kan niet echt overtuigen.
3+
Laatst gewijzigd: 24/03/2012 17:45

Southernman
Member
***
Regular.

sanremo
Member
****
gut

southpaw
Member
****
A bit shaky ... reicht mit gutem Willen für 4 Sterne.

dries373
Member
*****
Prachtige cover!

MUSICBOJ
Member
*****
Vind ook dat dit nummer al té veel gecoverd is geweest, maar haar versie van "Without You" is overmooiii!
13/06/2008 12:53
rj
Member
****
Mooi nummer maar al te veel gecovered. Ik denk dat men eerder I've Only Begun To Fight als eerste single van Natalia mag beschouwen. Without You zingt ze dan ook niet meer.
21/01/2008 17:56
Muchana
Member
****
Dit waas haar eerste single die ze uitbracht na 'Idool 2003', waar ze 2de in eindigde. Ik heb enkel commentaar op de cover, de krullen staan Natalia niet echt.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.