Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tina Bride - Get To You

Cover Tina Bride - Get To You
Cover

Nummer

Jaar:2000
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Per Magnusson
David Kreuger
Jayde Lopez
Martin G.
Producer:Marc Cortens
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/10/2000 (Positie 49)
Laatste week notering:07/10/2000 (Positie 49)
Piekpositie:49 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:14361 (2 Punten)
Ultratip Bubbling Under:30/09/2000 / Piek: 9 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 49 / Weken: 1 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Hitbox 2000 Vol. 4 - De allergrootste hits [VL]SMM
501585 2
Compilatie
CD
08/12/2000
3:11The Bride Side Of LifeL&T
LT21003
Album
CD
10/10/2003

Tina Bride   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Get To You07/10/2000491
Perfect Love27/01/20011914
Don't Give Up23/06/20012910
Get Another (Girlfriend)08/12/20013110
Party @20/04/2002337
It Feels So Good14/12/2002492
Take A Chance On Me28/06/2003Tip: 7 
Mr. Sun31/07/2004275
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sinterklaas viert feest (The Buzz Klub / M-Kids / Tina Bride)29/11/2003393
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 4)

MUSICBOJ
Member
***
Matige plaat van de inmiddels 34 jarige "Tina Bride". Haar debuutsong heeft ook geen potten gebroken in Vlaanderen. Welgeteld 1 week in de Ultratop 50 met een piek op 49!!

KVG
Member
****
Vrolijk liedje van Tina Bride uit het jaar 2000.

ericwyns
Member
****
Aangenaam nummer van Tina Bride uit het jaar 2000. Ze stond er destijds welgeteld één schamel weekje mee genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en dat is eigenlijk toch te weinig voor dit zonnig plaatje.

AllSainter
Member
***
Wirkt ziemlich billig
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.