Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tears For Fears - Raoul And The Kings Of Spain

Cover Tears For Fears - Raoul And The Kings Of Spain
Cover

Nummer

Jaar:1995
Label:EPIC
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Roland Orzabal
Alan Griffiths
Producer:Tim Palmer
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 39 / Weken: 1 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:15Raoul And The Kings Of SpainEpic
EPC 480982 2
Album
CD
06/10/1995
1:03Eine schŲne Bescherung! / Oh! Les belles etrennes... [Only For Promotion - Not For Sale]Columbia
COL SAMPCD 3010 2
Compilatie
CD
1995
5:16The Ultimate CollectionCCM
586 683-2
Album
CD
11/11/2002
5:17GoldMercury
06024 9837958
Album
CD
08/08/2006
5:15Raoul And The Kings Of Spain [Remastered]Cherry Pop
CRPOP29
Album
CD
17/08/2009
»» alles tonen

Tears For Fears   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Change02/04/1983303
Shout26/01/1985113
Everybody Wants To Rule The World13/04/1985313
Head Over Heels06/07/1985184
Sowing The Seeds Of Love09/09/19891112
Woman In Chains09/12/1989325
Advice For The Young At Heart31/03/1990345
Laid So Low (Tears Roll Down)16/05/1992491
Break It Down Again31/07/1993491
Closest Thing To Heaven09/04/2005Tip: 14 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 10)

drogida007
Member
****

Wie er diesen Raoul besingt ist schon sehr speziell... Von mir gibt es eine knappe 4.

emalovic
Member
*****
Eine sehr gute Nummer, die leider so gut wie kein Airplay erhielt.

Ich erinnere mich noch sehr gut daran, dass ich den Song das erste und letzte Mal als Kind im Jahre 1995 gehört habe, als auf VIVA die Sendung JAM lief. Das war so eine Sendung jeden Sonntag, die sich einer Band oder Künstler widmete

im spätherbst 1995 wurde das Thema TEARS FOR FEARS behandelt. Die Nummer gefiel mir und ich hörte jedoch den Song nie wieder

tigerlover
Member
***
aardige song

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

musikmannen
Member
****
Ok

begue
Member
*****
Sehr gutes Stück.

Ale Dynasty
Member
******
Toll!!

Der_Nagel
Member
****
zwischendurch etwas gejaulter Titel, 3.5 (aufgerundet auf 4*)...#31 im Oktober 1995 in UK...

Widmann1
Member
*****
...sehr gut... - Roland kann's auch alleine

Topbart
Member
****
Ongelofelijk!! Ben ik nu echt de 1e die hier een review van geeft?????
Dit was in november 1995 de 1e single van het gelijknamige album van Tears for Fears. Bleef in Nederland steken op nr 6 van de toenmalige Mega Tip 30. Als er destijds een Single Top 100 zou zijn geweest, hadden we kunnen zien waar deze plaat ECHT op geeindigd is. Dat moet ergens tussen nr 50 en 100 zijn geweest. Het grote succes was al verdwenen, maar de plaat klinkt prima!!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.