Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Das Pop - Telephone Love

Cover Das Pop - Telephone Love
Cover

Nummer

Jaar:2003
Label:FRANCORCHAMPS
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:08/03/2003 / Piek: 13 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 13 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37The Human ThingFrancorchamps
GP39D
Album
CD
14/02/2003
3:37Music @ Work 3SMM
511938 2
Compilatie
CD
26/05/2003
3:40Humo's Top 2003 - Zomer-EditieEVA / Virgin
5904702
Compilatie
CD
13/06/2003
3:37The Human Thing [Re-Release]Francorchamps / Capitol
0298602
Album
CD
17/06/2011

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Der_Nagel
Member
****
angenehm anzuhörender Indie Pop aus Belgien - abgerundete 4.5...

gherkin
Member
*****
Plezant nummer van de band van Bent.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.