Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ilse DeLange - Reach For The Light

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Patrick Leonard
Ilse Delange
Producer:Patrick Leonard
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:35The Great EscapeThe Entertainment Group
9857737
Album
CD
16/06/2006
Acoustic Version4:30The Lonely One [CD 2 Of a 3-CD Set]The Entertainment Group
170 638-5
Single
CD-Single
27/10/2006

Ilse DeLange   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Incredible07/02/2009Tip: 6 
Next To Me04/09/2010Tip: 37 
OK31/03/2018Tip: 12 
Lay Your Weapons Down04/08/2018Tip: 47 
Half The Love23/02/2019Tip 
Sleeping Bag (Live) (Milow feat. Ilse DeLange)13/04/2019472
Building Bridges (Live)04/05/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
World Of Hurt13/02/19991730
Dear John16/10/1999203
Livin' On Love24/02/2001363
Clean Up03/05/2003312
The Great Escape01/07/2006596
Incredible28/02/20093514
Next To Me11/09/2010463
Eye Of The Hurricane22/09/20121015
After The Hurricane Ė Greatest Hits & More02/11/20131018
Ilse DeLange08/09/2018394
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)
11/11/2006 16:01
SportyJohn
Staff
*****
Ja Erik... heel mooi, ook de Akoestische versie op CD-single # 2 van "The Lonely One"....

In Juni 2007 de 4.single van het Album "The Great Escape" !
Laatst gewijzigd: 13/10/2007 16:52
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.