Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Goose - Bring It On

Cover Goose - Bring It On
Cover

Nummer

Jaar:2006
Label:SKINT
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Tom Coghe
Mickael Karkousse
Bert Libeert
Dave Martijn
Producer:Tom Coghe
Mickael Karkousse
Bert Libeert
Dave Martijn
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Back Catalogue Singles:04/09/2010 / Piek: 35 / Weken: 1
Dance:01/09/2007 / Piek: 21 / Weken: 2
Ultratip Bubbling Under:27/10/2007 / Piek: 20 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 20 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:03Bring It OnSkint
82876 898062
Album
CD
08/09/2006
Boris Dlugosch Remix6:47Switch 11La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
LMFLFCD 005
Compilatie
CD
22/10/2007
3:10De Maxx - Long Player 12 [Electro Edition]541 / N.E.W.S.
N01.2015.023
Compilatie
CD
23/11/2007
4:03De Afrekening 43Sony BMG
88697188592
Compilatie
CD
30/11/2007
4:01100% BelpopEMI
2433332
Compilatie
CD
05/12/2008
»» alles tonen

Goose   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
British Mode16/12/2006Tip: 4 
Bring It On27/10/2007Tip: 20 
Words25/09/2010812
Can't Stop Me Now04/12/2010Tip: 17 
Synrise09/04/20111723
Real15/09/2012Tip: 52 
Control13/10/2012274
Lucifer26/01/2013Tip: 54 
United16/03/2013Tip: 31 
Your Ways24/08/2013Tip: 14 
Call Me05/03/2016Tip: 1 
So Long25/06/2016Tip: 8 
What You Need08/10/2016Tip: 6 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
What You Need (Nonstop Live Remix)08/09/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bring It On23/09/20061746
Synrise23/10/2010519
Control Control Control20/10/2012348
What You Need23/04/2016150
Nonstop - Live At Pukkelpop 201806/10/20181462
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.91 (Reviews: 11)

jeankeL
Member
*****
geweldig!

gherkin
Member
******
Belgisch én steengoed.

Der_Nagel
Member
****
wie eine Kettensäge teilweise zischender und treibender Electro-Rock-Track der Belgier - 4+...
Laatst gewijzigd: 18/10/2009 13:35

otnorot
Member
******
Onweerstaanbare dance van de Belgische formatie Goose.
Schopte het (bijna) tot in de Britse Charts.

MŁmmelgreis
Member
****
Gibt wesentlich Besseres in diesem Genre. Diese fürchterliche Sirene regt mich grad richtig auf!
3.5

edit: Die Sirene regt mich immer noch tödlich auf, aber eigentlich ists ja schon ein toller Song. 4.5
Laatst gewijzigd: 05/10/2009 22:14

Incinerate
Member
******
Krachender, unwiderstehlicher, tanzbarer Elektro-Rock, sowohl ekstasisch als auch elegant. Der Moment: 1:59 - laut gehört eine Wucht unvorstellbaren Ausmaßes!
Laatst gewijzigd: 07/11/2008 12:00
17/06/2008 14:21
Schwizerin
Member
******
Ganz ganz grosse Liebe... bring on, what you've got, tonight you're my dart...
Laatst gewijzigd: 02/01/2009 12:56
22/10/2007 16:23
aloysius
Member
**
Fürchterlicher Blödsinn. Electro Lärm mit dem ich gar nichts anfangen kann...
07/08/2007 03:22
Musicfreak
Member
*****
The Return of Elektromucke. Endlich mal wieder was, das richtig groovt, surrt und Dampf macht. Wie jüngst MSTRKRFT oder Justice...Und der Member da über mir beweist einmal mehr seinen guten Geschmack. 4.5+
Laatst gewijzigd: 22/10/2007 16:25
20/01/2007 12:18
donniedarko
Member
******
... unwiderstehlich ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.