Login
België (Vlaanderen)

Enya - Book Of Days [gaelic]

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Enya
Roma Ryan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:32Shepherd MoonsWarner
9031 75572-2
Album
CD
31/10/1991
2:55Marble HallsWEA
4509-95650-2
Single
CD-Maxi
1994

Enya   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Orinoco Flow19/11/1988112
Evening Falls...21/01/1989294
Caribbean Blue30/11/1991302
How Can I Keep From Singing?11/01/1992414
Anywhere Is23/12/1995502
Only If...22/11/1997Tip: 16 
May It Be16/02/2002472
I Don't Wanna Know (Mario Winans feat. Enya & P. Diddy)15/05/2004220
You Should Really Know (The Pirates feat. Enya, Shola Ama, Naila Boss & Ishani)02/10/2004Tip: 10 
Amarantine07/01/2006Tip: 16 
Trains And Winter Rains22/11/2008Tip: 15 
And Winter Came...29/11/2008341
Echoes In Rain28/11/2015Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Memory Of Trees02/12/1995321
Shepherd Moons10/02/1996382
Paint The Sky With Stars - The Best Of15/11/1997926
A Day Without Rain02/12/2000927
Amarantine26/11/2005139
And Winter Came...15/11/2008119
The Very Best Of28/11/2009272
Dark Sky Island28/11/2015352
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.07 (Reviews: 15)

zürifee
Member
*****
Schön!

Kanndasdennsein
Member
******
Sticht auf dem Album deutlich hervor. Absolut mitreißend - Endlich ein wahres Highlight auf Shepherd Moons.

Acooper
Member
***
Admirable.

sbmqi90
Member
******
Göttlich - aus meiner Sicht ganz klar eines der allerbesten Stücke der wunderbaren Enya, gehört zu meinen Top-Favouriten aus ihrem Gesamtwerk!

fleet61
Member
*****
... 5 - ...

begue
Member
*****
Gefällt mir sehr gut.

nicevoice
Member
****
Ganz nett

aloysius
Member
****
Sicherlich kein schlechter Song von Enya - gibt allerdings deutlich bessere auf "Shepherd moons".

ericwyns
Member
*****
Heel mooie 'easy-listening'-muziek van Enya, o.a. terug te vinden op haar album "Shepherd Moons" (1991).

dazzlingdiamond
Member
*****
Voor de soundtrack van 'Far and away' maakte Enya een Engelstalige versie van deze song van haar album 'Shepherd moons', maar eigenlijk klinkt de originele versie net even wat mysterieuzer en beter.

hisound
Member
******
Ganz großes Kino. 6-

klamar
Member
*****
... sehr gut ...

Topbart
Member
******
schitterend nummer van de cd "Shepherd moons"

remember
Member
*****
engelsmusik!
18/06/2008 20:52
Blackbox!
Member
******
Sehr gut!!!
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.