Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Shameboy - Strobot

Cover Shameboy - Strobot
Cover

Nummer

Jaar:2006
Label:SPUTNIK
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Luuk Cox
Jimmy Dewit
Producer:Shameboy
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:29/04/2006 / Piek: 4 / Weken: 9


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37De Maxx - Long Player 9Sony BMG
82876 81393 2
Compilatie
CD
22/05/2006
3:37Switch 9541 / N.E.W.S.
N01.1549.023
Compilatie
CD
19/06/2006
5:20Hi, Lo And In BetweenSputnik
003
Album
CD
26/06/2006
Live Rock Werchter 3/7/085:25Shameboy At The Pyramid MarqueeSputnik
SPUTNIK011
Album
CD
29/05/2009
Netsky Remix4:08Discobar Galaxie BoomboxEMI
0839022
Compilatie
CD
24/06/2011
»» alles tonen

Shameboy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rechoque23/04/2005275
Splend It19/05/2007Tip: 8 
Heartcore15/03/2008Tip: 4 
All In For You (Shameboy feat. Little Nikki)25/10/2014Tip: 71 
Trippin (Shameboy feat. Max Marshall)22/08/2015Tip: 40 
Be With You21/11/2015Tip: 42 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hi, Lo And In Between08/07/20064512
Heartcore05/04/20082515
Shameboy At The Pyramid Marquee30/05/2009902
808 State Of Mind17/04/2010823
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
****
Netsky Remix: in diesem Mix ein ordentlich ausgefallenes DnB-Stück – 4*...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.