Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Gotta Tell The World

Nummer

Jaar:1965
Muziek/Tekst:Pierre Delanoë
Tony Hatch
Petula Clark
Producer:Tony Hatch
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:13I Know A PlacePYE
NPL 18118
Album
LP
1965
You're The OneVogue
HV 2045
Single
7" Single
1965
2:16The EP CollectionPRT
SEECD 306
Album
CD
1990
2:15Petula Clark Sings Tony HatchCastle
SELCD 537
Album
CD
1998

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

rhayader
Member
****
Flottes Liedchen mit Bläserpower. Knapp 4*.

goodold70
Member
******
Auch die B-Seite der Hammersingle "You're The One" ist in vergleichbar begeisternder und mitreissender Weise gestaltet. Insbesondere die satt-uptempierte Orchestralkonzeption überzeugt in fulminanter Manier. Überaus bedauerlich, dass dieses Werk vollumfänglich in Vergessenheit geraten ist. Einzig dank der zufällig in einem Secondhand-CD-Shop erworbenen "Petula Clark Sings Tony Hatch"-Zusammenstellung glücklicherweise in meiner Sammlung angekommen; gross!

variety
Member
****
1965 veröffentlicht. Flotte Nummer. 4++
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.