Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Stereophonics - Drowning

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Kelly Jones
Producer:Jim Lowe
Kelly Jones
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:08Pull The PinV2
VVR1048562
Album
CD
08/10/2007

Stereophonics   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handbags And Gladrags12/01/2002Tip: 9 
It Means Nothing20/10/2007Tip: 23 
Innocent13/02/2010303
Indian Summer09/02/2013Tip: 29 
Song For The Summer19/12/2015Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just Enough Education To Perform21/04/2001344
Language. Sex. Violence. Other?26/03/2005358
Live From Dakota22/04/2006981
Pull The Pin27/10/2007623
Best Of - Decade In The Sun22/11/2008753
Graffiti On The Train09/03/20134415
Keep The Village Alive19/09/2015505
Scream Above The Sounds04/11/2017564
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)
19/10/2007 20:55
Geese
Member
*****
noch ein richtig schöner song zum abschluss
16/10/2007 10:20
Musicfreak
Member
****
Und wieder kommen mir hier gleich die Foo Fighters in den Sinn. Dem letzten Song auf "Pull The Pins" könnte man zwar vorwerfen, dass er etwas berechenbar daherkommt. Aber das gute Hörgefühl überwiegt. Etwas melancholisch und trotzdem ziemlich fesch...Recht typisch für die Band um den Sänger Kelly Jones. 4.5...Knapp die aufgerundete 4 verpasst...bisher...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.