Login
België (Vlaanderen)

Nat "King" Cole & Stan Kenton - Orange Coloured Sky

Nummer

Jaar:1950
Muziek/Tekst:Milton DeLugg
William Stein
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:33De Pré Historie 1950 Vol. 2EVA
74321 67538 2
Compilatie
CD
1999
2:35Golden GreatsDisky
MP 790922
Album
CD
22/02/2002
2:34GoldUniversal
5346999
Album
CD
02/12/2013

Nat "King" Cole   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smile01/12/1954216
Hajji Baba (Persian Lament)01/12/1954212
Darling je vous aime beaucoup01/04/1955124
A Blossom Fell01/06/1955220
My One Sin (In Life)01/09/195588
Autumn Leaves01/10/195568
Forgive My Heart01/01/1956108
Ask Me01/03/19561012
Love Is A Many Splendored Thing01/03/1956612
That's All There Is To That01/11/1956198
Ballerina01/03/1957134
Stardust01/04/1957520
Send For Me01/11/1957194
Fascination01/11/1957416
Come Closer To Me01/08/1958136
Non dimenticar (Don't Forget)01/10/1958138
Quizás, quizás, quizás01/10/1958124
The Very Thought Of You01/02/1959208
Madrid01/04/1959812
Fantastico01/04/1960174
Cappuccina01/11/1961164
Ramblin' Rose01/10/19621412
Unforgettable (Natalie Cole with Nat King Cole)06/07/1991515
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face 2 Face - Their Greatest Hits (Dean Martin & Nat King Cole)16/12/199549
 

Stan Kenton   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

naamloos
Member
****
Mooie song van King Cole.

Der_Nagel
Member
****
Background-Chorus/Orchester sind hier ziemlich stürmisch ausgefallen – einschlafen tut man hier bestimmt nicht – 4.5 (abgerundet)…

LarkCGN
Member
****
Gut!
29/03/2008 08:36
x5-452
Member
******
Für diesen Song kann ich nichts anderes als die 6 geben. Einsame Klasse, auch der Background-Chor ist super.
22/10/2007 18:40
schlagergalaxie
Member
*****
5+
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.