Login
België (Vlaanderen)

The King Cole Trio & Woody Herman - My Baby Just Cares For Me

Nummer

Jaar:1949
Muziek/Tekst:Gus Kahn
Walter Donaldson
Coverversie van:Eddie Cantor - My Baby Just Cares For Me
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1949
7" Single Capitol 57-787 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Baby Just Cares For Me
  2:42
2.Mule Train
2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:42My Baby Just Cares For MeCapitol
57-787
Single
7" Single
1949
2:43Golden GreatsDisky
MP 790922
Album
CD
22/02/2002
2:46Unforgettable [2003]Membran
221553-205
Album
CD
16/06/2003
2:48His Musical AutobiographyUniversal
5359776
Album
CD
09/10/2015

Nat "King" Cole   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smile01/12/1954216
Hajji Baba (Persian Lament)01/12/1954212
Darling je vous aime beaucoup01/04/1955124
A Blossom Fell01/06/1955220
My One Sin (In Life)01/09/195588
Autumn Leaves01/10/195568
Forgive My Heart01/01/1956108
Ask Me01/03/19561012
Love Is A Many Splendored Thing01/03/1956612
That's All There Is To That01/11/1956198
Ballerina01/03/1957134
Stardust01/04/1957520
Send For Me01/11/1957194
Fascination01/11/1957416
Come Closer To Me01/08/1958136
Non dimenticar (Don't Forget)01/10/1958138
Quizás, quizás, quizás01/10/1958124
The Very Thought Of You01/02/1959208
Madrid01/04/1959812
Fantastico01/04/1960174
Cappuccina01/11/1961164
Ramblin' Rose01/10/19621412
Unforgettable (Natalie Cole with Nat King Cole)06/07/1991515
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Face 2 Face - Their Greatest Hits (Dean Martin & Nat King Cole)16/12/199549
 

Woody Herman   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
***
mittelmässig, gefällt mir ein wenig besser als die Nina Simone-Version, abgerundete 3.5…

begue
Member
***
Gefällt mir weniger.
07/04/2008 00:28
aschlietuna
Member
******
erstklassig ist auch interpretation von seiner tochter natalie
22/10/2007 19:05
schlagergalaxie
Member
*****
ja genau, ist der song, den später auch nina simone gesungen hat.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.