Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Snakebite

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Bob Pfeifer
Lance Bulen
Kelly Keeling
Alice Cooper
Jack Ponti
Vic Pepe
Producer:Peter Collins
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:33Hey StoopidEpic
ESCA 5370
Album
CD
27/06/1991
4:33Hey StoopidEpic
EK 46786
Album
CD
02/07/1991
4:33100% Rock Vol. 2Sony
SSP 987962 2
Compilatie
CD
01/07/2002
4:35The Best OfCamden
88697477072
Album
CD
09/03/2009
4:32Spark In The Dark: The Best OfCamden Deluxe
88697536532
Album
CD
15/06/2009
»» alles tonen

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 12)

Hanseat
Member
*****
Optimale Untermalung, wenn man nachts auf der Landstraße den Mondeo-Langstreckenfahrer gepflegt vor sich hertreibt.

Der_Nagel
Member
****
Ist der gute Alice ein Schlangenfreund? – klare 4* für vorliegendes Rockteil…

Dino-Canarias
Member
****
Kein grosser Wurf von ihm, aber geht schon noch durch...

Gute 4.

fleet61
Member
****
... recht ordentlicher Cooper-Song ...

nicevoice
Member
****
Überdurchschnittlich

klamar
Member
****
Klasse Riff, sonst eher Durchschnitt ...

MichaelSK
Member
****
hat den Schlangenbiss

Phil
Staff
*****
Mir gefällt der Song doch ganz gut...

ABBAsolut
Member
***
... eher unauffälliger Song, der Biss ist nur ein leichtes Knabbern ...

remember
Member
****
ein kleiner Biss des früheren Horrormeisters..
08/04/2008 17:44
Skullface
Member
****
Gutes Lied mit schön Rockelemente aber eher schwächer
26/10/2007 00:14
red dildo
Member
****
Gut, die Schlange am Anfang ist cool :)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.