Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Dames Dope - Feel Free

Cover Def Dames Dope - Feel Free
Cover

Nummer

Jaar:1995
Label:GAME
Distributeur:ARCADE
Muziek/Tekst:Peter Bauwens
Filip De Wilde
Axana Ceulemans
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/07/1995 (Positie 50)
Laatste week notering:14/10/1995 (Positie 41)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4322 (339 Punten)
In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 13 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Goud van hierARS
2743724
Album
CD
09/07/2010

Def Dames Dope   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's OK It's All Right09/01/1993117
Ain't Nothin' To It29/05/1993117
Havin' A Good Time23/10/1993215
Don't Be Silly!19/02/1994313
Full Time Lover14/05/19941115
The DDD Unity Megamix20/08/1994168
Out Of My Mind22/10/1994913
Show Me What U Got25/02/1995167
Feel Free22/07/19951113
Join The Party15/06/1996481
Drop It Down Low (Bailando) (Def Dames Dopeģ)19/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked & Wild16/09/1995274
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

christian1980
Member
****
Leicht nervige Sommernummer, schon fast nur eine 3.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.