Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - I'm The Future

Cover Alice Cooper - I'm The Future
7" Single
Warner Bros. WB 15 004
Cover Alice Cooper - I'm The Future
Cover

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Alice Cooper
Producer:Alice Cooper
Steve Tyrell
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1982
7" Single Warner Bros. WB 15 004
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm The Future
3:29
2.Zorro's Ascent
3:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Zipper Catches SkinWarner Bros.
57 021
Album
LP
10/1982
3:29I'm The FutureWarner Bros.
WB 15 004
Single
7" Single
1982

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

fleet61
Member
****
... gut ...

remember
Member
*****
Uiii, laang nimmer gehört gehabt..auf ein düsteres Intro folgt eigentlich ein sehr braver Alice..
Das passte wunderbar in den Kultfilm - "You got to Learn, take a look in my face, I AM THE FUTURE"!
Laatst gewijzigd: 17/05/2014 13:33

Skullface
Member
*****
Sehr gelunger Ohrwurm aus dem Film "Klasse von 1984"
29/02/2008 19:11
DiscoNight
Member
*****
Ganz guter Song. Gehört zum Soundtrack von "Die Klasse von 1984".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.