Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Seven And Seven Is...

Cover Alice Cooper - Seven And Seven Is...
7" Single
Warner Bros. WB 17.924 (nl)
Cover Alice Cooper - Seven And Seven Is...
7" Single
Warner Bros. WBS49848 (us)

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Arthur Lee
Producer:Richard Podolor
Coverversie van:Love - 7 & 7 Is
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

10/1981
7" Single Warner Bros. WBS49848 [us]
1982
7" Single Warner Bros. WB 17.924 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Seven And Seven Is...
2:41
2.Generation Landslide '81 (Live)
3:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:41Special ForcesWarner Bros.
BSK-3581
Album
LP
12/09/1981
2:41Seven And Seven Is...Warner Bros.
WBS49848
Single
7" Single
10/1981

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

fleet61
Member
***
... 3 + ...

Miraculi
Member
***
Wenn die Disco ein Bier-Schuppen für Fußball-Fans ist - dann paßt es vor allem gesangstechnisch - ansonsten eher daneben ...

remember
Member
****
ein ziemlicher Discokracher, geschrieben vom früheren Love frontmann Arthur Lee..die hatten da ein wesentlich besseres Original.
Laatst gewijzigd: 13/12/2008 18:57
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.