Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Rio

Cover Liliane Saint-Pierre - Rio
Cover

Nummer

Jaar:1997
Label:POLYDOR
Distributeur:POLYGRAM
Muziek/Tekst:Peter Allen
Mary Boduin
Coverversie van:Peter Allen - I Go To Rio
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/06/1997 (Positie 44)
Laatste week notering:05/07/1997 (Positie 47)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:11074 (55 Punten)
Ultratip Bubbling Under:07/06/1997 / Piek: 2 / Weken: 1
Vlaamse top 10:14/06/1997 / Piek: 7 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 26 / Weken: 5 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27Ik ben wie ik benPolydor
537 441-2
Album
CD
31/03/1997
3:25Het beste uit Tien Om Te Zien Vol. 24Dino
DNCD 1568
Compilatie
CD
1997
3:26Soldiers Of LoveUniversal
018 9132
Album
CD
28/06/2002
3:23Goud van hierARS
2743725
Album
CD
09/07/2010
3:23Vlaamse klassiekersUniversal
4734017
Album
CD
24/08/2018

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Patrick3
Member
*****
Mooi nummer

welpke
Member
***
Hier vind ik héél weinig aan.
05/01/2008 17:40
sanremo
Member
****
gute 4
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.